14:21 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Μια καλόκαρδη θηλυκιά σκυλίτσα βρήκε μια καρακάξα -που έπεσε από τη φωλιά κι έμοιαζε πεθαμένη- και την υιοθέτησε σαν να ήταν το κουταβάκι της. Μάλιστα η νεαρή σκυλίτσα κατέβασε και γάλα για να θηλάσει το «μωράκι» της.

Η μόλις ενός έτους σκυλίτσα ράτσας English staffy αμέσως ειδοποίησε την αφεντικίνα της, τη 45χρονη Τζουλιέτ, όταν βρήκε μια μικρή καρακάξα που φαινόταν ψόφια, κατά τη διάρκεια της καθημερινής βόλτας τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την Τζουλιέτ, η μικρή σκυλίτσα Πέγκι συνήθως φοβάται τις καρακάξες που συναντούν, ενώ κάνουν τις βόλτες τους στο Κούμερα του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία.

Αλλά όταν βρήκε αυτό το μικρό πουλάκι, η ευγενική σκυλίτσα αμέσως έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον κι έκτοτε τα δύο ζωάκια είναι αχώριστα, με την καρακάξα να πιστεύει πια ότι είναι κι αυτή σκυλάκι.

Μάλιστα, η σκυλίτσα κατέβασε και γάλα χωρίς να έχει γεννήσει πρόσφατα ή να είναι έγκυος, ενώ το πουλάκι συχνά τσιμπούσε τις θηλές του σκυλιού λες και προσπαθούσε να θηλάσει.

Έτσι, τα αφεντικά της σκύλας χρειάζεται πλέον να της φορούν μπλούζα, για να μην πληγωθεί από το ράμφος της καρακάξας.

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, η Πέγκι πιστεύει ότι η μικρή καρακάξα είναι το μωρό της και γι’ αυτό παράγει γάλα, όπως ακριβώς θα συνέβαινε εάν είχε γεννήσει κουταβάκια, όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
πουλί, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK