15:20 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μια γυναίκα από το Μόντε Νέμπο, κοντά στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, έκανε μια τρομακτική ανακάλυψη πίσω από τη φρυγανιέρα της κουζίνα της.

Εκεί πίσω κρυβόταν ένα υπερ-δηλητηριώδες ερπετό. Ένα μαύρο φίδι με κόκκινη κοιλιά(Pseudechis porphyriacus), που θεωρείται ένα από τα πιο δηλητηριώδη και πιο συνηθισμένα φίδια στην Αυστραλία.

Η γυναίκα παραλίγο να δεχτεί δάγκωμα, καθώς το χέρι της ήταν μόλις λίγα εκατοστά από την φρυγανιέρα που κρυβόταν το φίδι.

Όπως προειδοποίησε ένας από τους φιδο-κυνηγούς που έπιασαν το επικίνδυνο φίδι, το επόμενο διάστημα ίσως υπάρξουν περισσότερες θεάσεις φιδιών εξαιτίας του ζεστού καιρού που επικρατεί, ενώ τόνισε ότι παρά το μικρό τους μέγεθος, τα συγκεκριμένα ερπετά είναι πολύ επικίνδυνα.

«Ήταν μόνο 80 εκατοστά, αλλά στα σίγουρα μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα ακόμα κι ένα νεογέννητο» τόνισε ο φιδο-κυνηγός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μαύρα φίδια με την κόκκινη κοιλιά είναι τα πιο συνηθισμένα φίδια στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας. Μέχρι σήμερα δεν έχουν καταγραφεί θάνατοι από δάγκωμά τους.

Ωστόσο, ο φιδοκυνηγός προειδοποιεί ότι τα συγκεκριμένα «φίδια είναι σε θέση να ρίξουν θανάσιμα δαγκώματα εάν παρενοχληθούν».

Δείτε Βίντεο και φωτογραφίες:

Tags:
Αυστραλία, φίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK