19:24 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που διασώστες σώζουν ένα άλογο που πνίγεται, αφού παρασύρθηκε από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη.

Το αλογάκι ζούσε σε μια φάρμα εκεί κοντά, αλλά οι έντονες βροχοπτώσεις έκαναν έναν ποταμό να υπερχειλίσει, πλημμυρίζοντας σπίτια και αγροκτήματα στην περιοχή.

Τα σωστικά συνεργεία περιπολούσαν με βάρκες στην περιοχή για να βρουν ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια, όταν συνάντησαν το άλογο να ψυχομαχεί στα λασπόνερα.

Οι άντρες πλησίασαν το άλογο που είχε κολλήσει στη λάσπη, με το νερό να το έχει καλύψει ολοκληρωτικά. Ήταν δύσκολο ακόμα και να κρατήσουν το κεφάλι του πάνω από την επιφάνεια του νερό, πόσο μάλλον να το ξεκολλήσουν.

Έδεσαν ένα σχοινί γύρω από τον λαιμό του αλόγου, προσπαθώντας να το τραβήξουν έξω από τα νερά, μιας και ήταν πολύ βαρύ για να το ανεβάσουν στις βάρκες.

«Έλα εδώ γλυκιά μου. Κολύμπα και ακολούθησέ μας» ακούγεται να λέει ένας από τους άντρες στη φοράδα.

Στην αρχή το αλογάκι ήταν πολύ σαστισμένο και εξαντλημένο, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να ακολουθήσει προς τη σωτηρία.

Σύμφωνα με έναν από τους διασώστες, η όλη επιχείρηση για τη διάσωση του αλόγου κράτησε περισσότερο από δύο ώρες, με το ζώο να είχε στα σίγουρα πνιγεί, εάν δεν επενέβαιναν οι άνθρωποι να το σώσουν.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
πλημμύρες, Ταϊλάνδη, άλογο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK