15:14 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Ευρωπαϊκή υπόθεση η ανάδειξη της πιο αισθησιακής προφοράς του πλανήτη.

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα αμέτρητα φετίχ που έχουν που έχουν κάποιοι από τους απανταχού εραστές του μάταιου τούτου κόσμου είναι να ακούν στο κρεβάτι ξένες γλώσσες.

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να το κρίνουμε, αλλά για να σας δώσουμε την απάντηση (αν έχετε βέβαια αναρωτηθεί ποτέ) στο ποια είναι τελικά η πιο σέξι γλώσσα στον πλανήτη.

Γιατί μπορεί σε αυτόν να «κυκλοφορούν» περισσότερες από 7.000 διαφορετικές γλώσσες, ωστόσο πέντε από αυτές ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες ως πιο αισθησιακές.

Τα ευρήματα της μελέτης του «Time Out» στην οποία ρωτήθηκαν 37.000 άτομα από 30 χώρες, δεν «σηκώνουν» αμφισβητήσεις. Μόνο που μια νέα χώρα έχει «κλέψει» το στέμμα!

Τα Γαλλικά πάντα ξεχώριζαν μεταξύ των πιο ελκυστικών γλωσσών στον κόσμο, ωστόσο η βρετανική προφορά φαίνεται πως εκθρόνισε τους Γάλλους, στερώντας τους πλέον το δικαίωνα να ισχυρίζονται ότι μπορούν να σε ρίξουν μόνο με τη φωνή τους ευκολότερα από κάθε άλλον.

Η Βρετανία συγκέντρωσε μάλιστα το 25% των ψήφων, «ελκύοντας» ιδιαίτερα χώρες όπως η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ινδία και η Σουηδία. Ακολουθεί η γαλλική γλώσσα με το 16% των ψήφων της να προέρχεται κυρίως από την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Ρωσία την Τουρκία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία.

Το βάθρο με τις πιο σέξι γλώσσες συμπλήρωσε η Ιταλία, συγκεντρώνοντας το 15% των ψήφων παγκοσμίως, καθώς στο κρεβάτι «ρίχνει» Ισπανούς, Γάλλους, και Πορτογάλους. Το top 5 κλείνει με την ισπανική προφορά, αλλά και με μία έκπληξη, την ιρλανδική, ενώ ακολουθούν αυστραλιανή και αμερικανική.

Όσον αφορά πάντως για την πόλη με την πιο σέξι προφορά, «βασίλισσα» αναδείχθηκε η Μαδρίτη, ενώ ακολούθησαν το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και το Πόρτο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι μόνοι που ψήφισαν τη γλώσσα τους ως την πιο αισθησιακή του πλανήτη ήταν οι… Ταϊλανδοί, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να στερήσουν το χρυσό μετάλλιο από την Ευρώπη.

Tags:
Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, γλώσσα, σέξι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK