14:23 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Ο 40χρονος Άλαν Φαν είναι ο πιο γόνιμος δωρητής σπέρματος στην Αυστραλία, αφού έγινε πατέρας σε 23 παιδιά μέσα σε μόλις μία χρονιά. Τώρα οι αυστραλέζικες αρχές πραγματοποιούν έρευνα γιατί φαίνεται ότι το παράκανε με τις δωρεές.

Ο Φαν έχει και δύο δικά του παιδιά και δωρίζει το σπέρμα του τόσο σε ιδιωτική βάση όσο και μέσω επίσημα καταγεγραμμένων κλινικών γονιμότητας.

Σήμερα, ο 40χρονος από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας έχει τεθεί υπό έρευνα από την αυστραλέζικη αρχή τεχνητής γονιμοποίησης, που ελέγχει τις κλινικές τεχνητής γονιμοποίησης.

Αρκετές κλινικές ανέφεραν στην αρχή ότι ο Φαν δωρίζει το σπέρμα του και εκτός των καταγεγραμμένων ασθενών τους, με αποτέλεσμα να έχει βοηθήσει στη σύλληψη περισσότερων παιδιών από ό,τι επιτρέπεται σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της επαρχίας της Βικτόριας, οι άντρες που δωρίζουν σπέρμα επιτρέπεται να δημιουργήσουν μόνο «10 οικογένειες» συμπεριλαμβανομένης και της δικής τους οικογένειας.

Όμως ο κ. Φαν ανέφερε ότι το βρήκε πολύ δύσκολο να απορρίψει γυναίκες, γνωρίζοντας πόσο απεγνωσμένα ήθελαν να αποκτήσουν παιδί και βρέθηκε να έχει δωρίσει μέχρι και σε τρεις γυναίκες σε μια μέρα.

«Όταν ξεκίνησα, σκόπευα να δωρίσω μόνο 9 φορές» ανέφερε ο 40χρονος με το περιζήτητο σπέρμα. «Όταν έφτασα την ένατη, σκέφτηκα ότι αυτό ήταν».

«Όμως μετά έλαβα ένα μήνυμα περίπου τα Χριστούγεννα, που μου ανέφερε ότι η δωρεά μου ήταν επιτυχημένη, οπότε οι φορές έγιναν 10» λέει ο Φαν, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Σκέφτηκα, “Λοιπόν, αφού ξεπέρασα ήδη το όριο, ας βοηθήσω ακόμα λίγο”, και κάπου ξέφυγε το πράγμα. Κάποιοι από τους αρχικούς λήπτες δεν ήταν και τόσο χαρούμενοι γι’ αυτό!» αναφέρει ο 40χρονος άντρας.

Ο κ. Φαν περιέγραψε τις δωρεές ως χόμπι, που όμως ήταν σαν κανονική δουλειά. Έπρεπε να απέχει από το σεξ, να γυμνάζεται καθημερινά και να παίρνει πληθώρα βιταμίνες για να εξασφαλίσει υγιές σπέρμα.

Όπως αναφέρει, ήταν ο πρώτος Βιετναμέζος δωρητής σπέρματος στην Αυστραλία και το σπέρμα του είχε μεγάλη ζήτηση λόγω της εθνικότητάς του και του ποσοστού επιτυχίας του.

Tags:
Αυστραλία, δωρεά σπέρματος, σπέρμα, δωρεά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK