04:20 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Όγκος βάρους 12 κιλών αφαιρέθηκε από την κοιλιά ενός λάτρη της μπύρας στη Μόσχα.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του τμήματος Υγείας της Μόσχας, γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο βάρους 12 κιλών από την κοιλιά ενός άνδρα, ο οποίος θεωρούσε ότι απλώς είχε μια μεγάλη «μπυροκοιλιά».

«Ένας 64χρονος άνδρας απευθύνθηκε στο τμήμα Ουρολογίας του Νοσοκομείου Βινογκράντοφ με παράπονα συνεχούς πόνου στην περιοχή της μέσης. Εκτός από τον πόνο, ο ασθενής είχε κοιλιακή ασυμμετρία, παραπονέθηκε για εντερικά προβλήματα και δυσκολία στην ούρηση. Μάλιστα, ο άνδρας θεωρούσε ότι έχει μια χαρακτηριστική “μπυροκοιλιά” λόγω της αγάπης του γι' αυτό το ποτό, οπότε για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έδινε προσοχή στα υπάρχοντα προβλήματα υγείας και δεν απευθυνόταν στους γιατρούς» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι οι γιατροί του Νοσοκομείου Βινογκράντοφ πραγματοποίησαν τις απαραίτητες εξετάσεις και μια ψηφιακή τομογραφία εντοπίζοντας έναν όγκο μεγέθους 30 εκατοστών στο αριστερό νεφρό. Λόγω της επείγουσας κατάστασης, οι χειρουργοί αποφάσισαν να γίνει επέμβαση.

Οι γιατροί πραγματοποίησαν μια τομή κατά μήκος του πλευρικού τόξου και αφαίρεσαν τον όγκο και όλους τους αλλοιωμένους ιστούς. Το συνολικό βάρος τους ήταν 12 κιλά!

«Η διάγνωση αποτέλεσε έκπληξη για τον ασθενή. Παρά το τεράστιο μέγεθος του όγκου, δεν είχαν επηρεαστεί τα γειτονικά όργανα και δεν βρέθηκαν μεταστάσεις. Μετά την επέμβαση, δεν χρειάστηκε χημειοθεραπεία, ενώ τέσσερις ημέρες ο ασθενής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και γύρισε σπίτι».

Tags:
στομάχι, καρκίνος, όγκος, Μόσχα, μπύρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK