23:10 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η θαυματουργή διάσωση ενός 62χρονου ναυαγού πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου, δύο μέρες μετά την εξαφάνισή του. Βρέθηκε από την Ακτοφυλακή στην ανοικτή θάλασσα πάνω σε κομμάτι του βυθισμένου σκάφους του, 138 χιλιόμετρα από την ακτή της Φλόριντα.

Ένας ναυαγός ήταν αρκετά τυχερός που βρέθηκε ζωντανός στις 29 Νοεμβρίου, 138 χιλιόμετρα από την ακτή της Φλόριντα, όπως αναφέρει το CNN.

Σύμφωνα με την Ακτοφυλακή, ο 60χρονος είχε φύγει από το λιμάνι του Κανάβεραλ στις 27 Νοεμβρίου με ένα μηχανοκίνητο σκάφος των εννέα μέτρων, αλλά δεν επέστρεψε στη μαρίνα μέχρι το βράδυ, μια ασυνήθιστη κίνηση που ώθησε τους αξιωματούχους του λιμανιού να τεθούν σε συναγερμό. Ο 62χρονος θεωρήθηκε αγνοούμενος.

Η Ακτοφυλακή ανέπτυξε μια αεροπορική ομάδα για να σαρώσει την περιοχή και ενημέρωσε όλα τα πλοία στην περιοχή. Τελικά, τα μέτρα που ελήφθησαν απέδωσαν καρπούς.

Ο άντρας βρέθηκε τελικά προσκολλημένος σε ένα μικρό κομμάτι του σκάφους που εξείχε. Αυτό το κομμάτι φαίνεται πως του έσωσε τη ζωή όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.

Tags:
ναυαγός, διάσωση, ΗΠΑ, Φλόριντα, ναυάγιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK