06:29 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η νεαρή μητέρα γύρισε σπίτι αργά κουρασμένη από τη δουλειά και αποφάσισε να μην μαγειρέψει. Έφαγε το σούσι που είχε αγοράσει από βενζινάδικο πριν από 5 μέρες.

Είχε λίγο ξινή γεύση, αλλά λίγη παραπάνω σόγια-σος έκανε τη δουλειά και η πεινασμένη μάνα καταβρόχθισε το μπαγιάτικο σούσι.

Οι επόμενες ημέρες κύλισαν χωρίς κάποιο πρόβλημα για τη γυναίκα κι έτσι σκέφτηκε ότι την είχε γλιτώσει. Ωστόσο τέσσερις μήνες μετά τα πράγματα για την JC -έτσι την αποκαλεί ο γιατρός Μπέρναντ Σου που διηγήθηκε την περίπτωσή της στο κανάλι του στο YouTube- άλλαξαν εντελώς.

Η νεαρή γυναίκα δεν μπορούσε να κοιμηθεί, κάτι που της προκάλεσε έντονο άγχος. Είχε κράμπες στο στομάχι και διάρροια. Περιγράφοντας την κατάστασή της στον άντρα της του είχε πει ότι ένιωθε λες κι ένα ψάρι χόρευε στην κοιλιά της. Και δεν είχε και πολύ άδικο.

Σύντομα η νεαρή μητέρα άρχισε να βλέπει μικρά έντομα να φέρνουν βόλτες στην άκρη των ματιών της κι ένιωθε λες κι αυτά τα ζωύφια έκαναν βόλτες κάτω από το δέρμα της.

Όταν, τελικά, κατούρησε το κρεβάτι της στον ύπνο της, αποφάσισε να πάει στον γιατρό. Ο γιατρός που επισκέφτηκε η γυναίκα δεν μπόρεσε να βρει την πραγματική αιτία και απέδωσε τα συμπτώματά της στο άγχος.

Δυστυχώς, η κατάστασή της χειροτέρεψε και κάποια στιγμή η γυναίκα έπαθε κρίση, με τον άντρα της να χρειάζεται να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Από τις εξετάσεις εκεί προέκυψε ότι είχε έλλειψη βιταμίνης B12 από τον οργανισμό της, ενώ τα ερυθρά της αιμοσφαίρια δεν ήταν σωστά σχηματισμένα.

Με τη θεραπεία με ενέσεις και συμπληρώματα που της συνταγογράφησαν οι γιατροί, η γυναίκα ένιωσε καλύτερα, αλλά η αϋπνία παρέμεινε.

Μια ακόμη κρίση ακολούθησε και στο νοσοκομείο οι γιατροί εντόπισαν πως η έλλειψη B12 επέμενε, ενώ στα κόπρανά της βρέθηκαν χιλιάδες μικροσκοπικά αυγά. Τότε η γυναίκα θυμήθηκε το σούσι που είχε φάει περισσότερο από 9 μήνες πριν.

Tο παράσιτο που είχε κολλήσει ήταν ένα από τα μεγαλύτερα είδη ταινίας (diphyllobothrium latum), που έχει μια ακόρεστη για βιταμίνη B12
© Φωτογραφία : YouTube/Chubbyemu
Tο παράσιτο που είχε κολλήσει ήταν ένα από τα μεγαλύτερα είδη ταινίας (diphyllobothrium latum), που έχει μια ακόρεστη για βιταμίνη B12

Σύμφωνα με τη διάγνωση, το παράσιτο που είχε κολλήσει ήταν ένα από τα μεγαλύτερα είδη ταινίας (diphyllobothrium latum), που έχει μια ακόρεστη πείνα για βιταμίνη B12.

Το παράσιτο που μεγάλωνε μέσα της κατανάλωνε τη βιταμίνη Β12 από το έντερο της γυναίκας και τα αποθέματα στο συκώτι της έπεσαν, με αποτέλεσμα το νευρικό της σύστημα να αποσυντονιστεί.

Ευτυχώς, οι γιατροί με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή κατόρθωσαν να σκοτώσουν το παράσιτο και η γυναίκα ζει πλέον ξανά μια φυσιολογική ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
παράσιτο, σούσι, γυναίκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK