15:30 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ενώ μερικοί μπορεί να πιστεύουν ότι οι συγκεκριμένες σουρικάτες απλώς έψαχναν για ένα σνακ, ο Λουκ Τέιλορ, εργαζόμενος του ζωολογικού κήπου, πιστεύει ότι μπορεί να έστελναν ευχές.

Οι σουρικάτες στο ζωολογικό κήπο ZSL του Λονδίνου δεν έχουν ανάγκη ούτε από Black Friday ούτε από Cyber Monday για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν: Πάνε κατευθείαν στον Άγιο Βασίλη!

Οι φύλακες στον βρετανικό ζωολογικό κήπο δημιούργησαν πρόσφατα ένα μικρό κόκκινο γραμματοκιβώτιο με τις λέξεις «Santa Mail» (σ.σ. γράμμα στον Άγιο Βασίλη) για να δουν πώς θα αντιδρούσαν οι σουρικάτες. 

Για να βοηθήσουν τις σουρικάτες να ενδιαφερθούν λίγο περισσότερο για την αποστολή γράμματος στον Άγιο Βασίλη, το μικρό γραμματοκιβώτιο ήταν γεμάτο με γρύλους - μια νόστιμη απόλαυση για τα μικρά ζωάκια.

Οι σουρικάτες κατενθουσιάστηκαν!

Ενώ μερικοί μπορεί να πιστεύουν ότι τα ζωάκια απλώς έψαχναν για ένα σνακ, ο Λουκ Τέιλορ, εργαζόμενος του ζωολογικού κήπου, πιστεύει ότι μπορεί να έστειλαν και μερικές ευχές

«Το μόνο που θέλουν οι σουρικάτες για τα Χριστούγεννα είναι να επισκέπτονται οι άνθρωποι τον ζωολογικό κήπο τον Δεκέμβριο» δήλωσε ο Τέιλορ.

Δείτε το βίντεο που θα σας φτιάξει την ημέρα!

Tags:
Άγιος Βασίλης, Ζωολογικός Κήπος, ζωολόγος, ζωολογικό πάρκο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK