07:23 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια οικογένεια ανακάλυψε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου ένα κοάλα να κρέμεται από τα πλαστικά κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου της.

Ένας 16χρονος Αυστραλός έφυγε από το σπίτι του στις 2 Δεκεμβρίου, κλείνοντας τις πόρτες και σβήνοντας τα φώτα. Όταν όμως η οικογένεια του επέστρεψε μερικές ώρες μετά, ο σκύλος τους έτρεξε κατευθείαν προς το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχοντας εντοπίσει ένα ξεχωριστό «στολίδι» όπως αναφέρει ο Guardian.

Κάτι περίεργο είχε συμβεί καθώς το πάτωμα ήταν γεμάτο με μπάλες. Κοιτώντας ψηλά, η μαμά είδε ένα κοάλα προσκολλημένο στα πλαστικά κλαδιά να περνά στιγμές... χαλάρωσης! Μάλιστα το ζώο προσπάθησε να μασουλίσει τα κλαδιά πριν συνειδητοποιήσει ότι το πλαστικό δεν είναι του γούστου του.

Η μητέρα αρχικά σκέφτηκε πως επρόκειτο για πλάκα από τα παιδιά της, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι ήταν πράγματι ένα ζωντανό κοάλα!

Άμεσα, κάλεσαν την ένωση διάσωσης της Αδελαϊδας για τα κοάλα και μάλιστα χρειάστηκαν και λίγο χρόνο ώστε να πείσουν τους εθελοντές ότι δεν έκαναν φάρσα. Τελικά η ομάδα κατέφθασε και απελευθέρωσε το περίπου 3 ετών κοάλα πίσω στη φύση.

Tags:
Αυστραλία, Χριστούγεννα, χριστουγεννιάτικο δέντρο, κοάλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK