05:04 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Ελεφαντάκι πιάστηκε στα πράσα να τρώει ζαχαροκάλαμο. Όταν οι ντόπιοι έριξαν φως πάνω του προσπάθησε να μείνει ακίνητο για να μην το... εντοπίσουν!

Περίπου 2.000 ελέφαντες ζουν στην άγρια ​​φύση στην Ταϊλάνδη και ένας από αυτούς έγινε και πρώτο θέμα μετά την αξιολάτρευτη πράξη του!

Ένα ελεφαντάκι στο Τσιάνγκ Μάι της βόρειας Ταϊλάνδης πιάστηκε στα πράσα κάνοντας ένα απαίσιο «έγκλημα». Το παιχνιδιάρικο ελεφαντάκι απ' ότι φαίνεται έτρωγε ζαχαροκάλαμα στο χωράφι ενός αγρότη όταν τον πλησίασαν οι ντόπιοι και είδαν τι έκανε!

Όταν το ελεφαντάκι κατάλαβε ότι το «τσάκωσαν» προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από μια… κολόνα! Φυσικά το απίστευτο περιστατικό προκάλεσε το γέλιο τόσο των ντόπιων όσο και των χρηστών του διαδικτύου.

Το ελεφαντάκι προφανώς είδε το ζαχαροκάλαμο και αποφάσισε... να γλεντήσει χωρίς να περιμένει ότι θα το πιάσουν. Όταν οι ντόπιοι έριξαν φως πάνω του προσπάθησε να μείνει ακίνητο για να μην το δουν!

Η ξεκαρδιστική φωτογραφία δημοσιεύτηκε αρχικά στο Facebook στις 16 Νοεμβρίου και από τότε έχει γίνει viral με πάνω από 1.000 κοινοποιήσεις.

#ไม่เห็นเลยจริงๆ #หลบเป้ปเจ้าหน้าที่มา ​ นิ่งๆเดี๋ยวเจ้าหน้าที่เห็น ​ไปแล้วค่อยกินอ้อยต่อ

Posted by วีรวัฒน์ พรหมเมือง on Sunday, 15 November 2020
Tags:
Ταϊλάνδη, φύση, viral, ελέφαντας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK