23:33 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 50
Βρείτε μας

Σε ένα περιστατικό όπου η ζωή μιμείται την τέχνη, μια γάτα και ένα ποντίκι πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο βγαλμένο από ιστορία καρτούν.

Ήδη τρία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το βίντεο, το οποίο αποδεικνύει πως η ζωή μιμείται την τέχνη, με πρωταγωνιστές μια γάτα και ένα ποντίκι.

Το συγκεκριμένο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Instagram, από τον λογαριασμό Natural Brio, παρουσιάζει ένα ποντίκι να απολαμβάνει αμέριμνο και ανυποψίαστο το φαγητό μιας γάτας.

Αυτό που δεν γνωρίζει ωστόσο, είναι το γεγονός πως η εν λόγω γάτα, στην οποία ανήκει και το φαγητό, κάθεται ακριβώς από πίσω του, παρατηρώντας το ποντίκι να απολαμβάνει το φαγητό της ακίνητη.

Ωστόσο, όταν το ποντίκι αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και πως η γάτα ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση, αντί να τρέξει φοβισμένο να κρυφτεί, πηδά προς το πρόσωπο της γάτας, τρομάζοντάς την, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή το αιλουροειδές και όχι το τρωκτικό.

View this post on Instagram

A post shared by Animal Videos (@naturalbrio)

Σε ένα από τα έξυπνα σχόλια που γράφτηκαν από τους χρήστες του διαδικτύου που είδαν το βίντεο, αναφέρεται «Γιατί το φαγητό μου τρώει το φαγητό μου;».

Άλλος χρήστης παρομοίασε τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο με τα δημοφιλή καρτούν Τομ και Τζέρυ, γράφοντας: «Εντέλει, ο Τζέρι ο ποντικός, είπε στον Τομ τον γάτο να επιστρέψει από κει που ήρθε».

Tags:
viral βίντεο, βίντεο, Instagram, φαγητό, ποντίκι, γάτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK