Ήταν η πρώτη φορά που ο εδώ και 26 χρόνια διασώστης Μάνα Σριβάτε έκανε καρδιοπνευμονική ανάνηψη σε ένα ζώο.
Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί, ο άντρας φαίνεται να κάνει μαλάξεις στο στήθος του μικρού ελέφαντα που έχει σωριαστεί στο οδόστρωμα, έπειτα από τη σύγκρουση με τη μηχανή.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την ανάνηψη που διήρκησε περίπου 10 λεπτά, ο άντρας έπρεπε να παρακολουθήσει βίντεο στο Διαδίκτυοι για να δει που ακριβώς βρίσκεται η καρδιά του μικρού ελέφαντα.
«Όταν άρχισε να σαλεύει, σχεδόν έκλαψα» παραδέχτηκε αργότερα ο άντρας.
«Είναι το ένστικτό μου να σώζω ζωές, αλλά ήμουν πολύ ανήσυχος όλη την ώρα γιατί μπορούσα να ακούσω τη μητέρα του και τους άλλους ελέφαντες» λέει ο άντρας.
Αργότερα, μια ομάδα γιατρών φρόντισαν τον μικρό ελέφαντα και στη συνέχεια επανενώθηκε με την οικογένειά του, που περίμεναν κοντά στο σημείο του ατυχήματος.
Δείτε το βίντεο:
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)