Στην κάμερα του OPEN μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος αποκάλυψε τις πρώτες του εντυπώσεις από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», ενώ δήλωσε και την αντίθεσή του στο να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.
«Διαβάζω διάφορα που δεν με πείθουν για το εμβόλιο. Όχι, δεν θα το κάνω γιατί δεν κινδυνεύω από τον κορονοϊό» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίχτης του Survivor.
Παράλληλα εκτίμησε πως πιθανώς έχει περάσει και ο ίδιος κορονοϊό χωρίς να το καταλάβει.
«Μάλιστα, πιστεύω ότι τον έχω περάσει, χωρίς να το ξέρω. Ούτε το παιδί μου θα βάλω να το κάνει» ισχυρίστηκε ο ίδιος.
Σε ότι αφορά το νέο Survivor, σημείωσε ότι «είναι εύκολο να κρίνεις τους παίκτες, όταν είσαι σπίτι και τρως σουβλάκια και πίτσες».
«Νομίζω ότι τώρα στην αρχή κάποιοι δεν θα αντέξουν και κάποιος ίσως φύγει από μόνος του» εκτίμησε.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)