15:05 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 05
Βρείτε μας

Η τοπική αστυνομία του Βάκαβιλ στη βόρεια Καλιφόρνια ερευνά ένα περιστατικό βίας ενός στελέχους της εναντίον ενός αστυνομικού σκύλου.

Στο παρακάτω βίντεο ένας αστυνομικός φαίνεται να χτυπά τον συνεργάτη του, έναν αστυνομικό σκύλο Κ-9.

Ο αστυνομικός είναι ανεβασμένος πάνω στο σκυλί όσο το χτυπά, ενώ το κρατά το στόμα σφιχτά με τα δυο του χέρια.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο φαίνεται να κοιτά μήπως τον παρακολουθεί κανείς να κακοποιεί το ζώο.

Το βίντεο τράβηξε ένα αυτόπτης μάρτυρας, ο Ρόμπερτ Παλομίνο, που ανέφερε ότι ο αστυνομικός χτύπησε επανειλημμένως το σκυλί, μέχρι που αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούν.

«Άκουσα ένα σκυλί να κλαίει κι όταν κοίταξα είδα τον αστυνομικό να γρονθοκοπεί το ζώο ξανά και ξανά κι έπαθα σοκ» λέει ο Παλομίνο στην ανάρτησή του στο Facebook.

«Ελπίζω ο σκύλος να είναι καλά και να τον πάρουν απ’ αυτόν, να βρει τουλάχιστον έναν καλύτερο συνεργάτη» σχολίασε ο Παλομίνο στο Vacaville Reporter.

«Καταλαβαίνουμε πόσο ενοχλητικό είναι το βίντεο σε πολλούς που το είδαν. Αυτό που δεν δείχνει είναι τι έγινε προηγουμένως, όταν το σκυλί έγινε επιθετικό απέναντι στον χειριστή του» σχολίασε το αστυνομικό τμήμα, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο ότι το περιστατικό αξιολογείται στην ολότητά του κι διερευνάται καταλλήλως» ανέφερε η τοπική αστυνομία στη σχετική ανάρτησή της, σημειώνοντας ότι ο σκύλος απομακρύνθηκε από τον συγκεκριμένο φροντιστή, ενώ δεν φαίνεται να φέρει σημάδια τραυματισμού ή δυσφορίας.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Tags:
κακοποίηση ζώων, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK