02:11 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Τίποτα δεν μένει κρυφό από την κάμερα καθώς, το Σάββατο (02/01), ο δήμαρχος της Αμβέρσας εμφανίστηκε σε διαδικτυακή συνέντευξη χωρίς να φορά το παντελόνι του και, φυσικά, το εν λόγω στιγμιότυπο έγινε viral.

Ο δήμαρχος της Αμβέρσας, Μπαρτ Ντε Βέφερ, έγινε viral, όχι τόσο για τις απόψεις του, αλλά για το ότι εμφανίστηκε, το Σάββατο (02/01), σε μια διαδικτυακή συνέντευξη χωρίς να φορά παντελόνι.

Συγκεκριμένα, ο πολιτικός φόρεσε ένα καρό πουκάμισο για τη συνομιλία του με τον φλαμανδόφωνο ραδιοφωνικό σταθμό, Radio 2, αλλά αποφάσισε να το κάνει χωρίς το παντελόνι και έτσι, καθώς κρατούσε το κινητό τηλέφωνό του ο Ντε Βέφερ δεν συνειδητοποίησε ότι φαίνονταν περισσότερα απ' ό,τι έπρεπε.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Κιμ Ντεμπρί γρήγορα παρατήρησε ότι ο πολιτικός δεν φορούσε το παντελόνι του και ρώτησε:

«Έχω κάπως αποσυντονιστεί. Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο, μάλλον το φοράτε ειδικά για εμάς, αλλά κάτω από αυτό το πουκάμισο φοράτε μόνο τα εσώρουχά σας;».

Ο Ντε Βέφερ, αρχικά, εξεπλάγη από την ερώτηση αλλά, στη συνέχεια, συνειδητοποίησε πως πίσω του βρισκόταν ένας τεράστιος καθρέφτης που αποκάλυπτε την αλήθεια.

Έτσι, ο πολιτικός απάντησε ως εξής:

«Πώς το ξέρετε αυτό; Επειδή πιθανώς κάθομαι μπροστά σε έναν καθρέφτη. Δεν το έλαβα υπόψιν. Η χρονιά αρχίζει με μια ιδιαίτερα ντροπιαστική στιγμή. Θα τη θυμάμαι για μεγάλο χρονικό διάστημα».
Tags:
viral βίντεο, viral, Συνέντευξη, παντελόνι, δήμαρχος, Βέλγιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK