23:31 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας γιατρός στο Αρκάνσας των ΗΠΑ κλείνει την κλινική του και αποφάσισε να χαρίσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε ασθενείς του.

Ο δρ Ομάρ Ατίκ είναι ογκολόγος και ιδρυτής της κλινικής Arkansas Cancer Institute, στο Πάιν Μπλαφ των ΗΠΑ.

Πρόσφατα, ο γιατρός έστειλε μια επιστολή στους ασθενείς του, ανακοινώνοντας το κλείσιμο της κλινικής του.

«Ελπίζω αυτό το σημείωμα να σας βρίσκει καλά. Η κλινική Arkansas Cancer Institute είναι περήφανη που σας είχε ως ασθενή. Κι ενώ διάφορες ασφάλειες υγείας πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος των λογαριασμών για την πλειοψηφία των ασθενών, ακόμα και τα υπόλοιπα μπορεί να αποδειχθούν βάρος. Δυστυχώς, αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το σύστημα υγείας μας αυτή στιγμή. Η κλινική Arkansas Cancer Institute σταματάει τη δραστηριότητά της έπειτα από 29 χρόνια προσφοράς στην κοινότητα. Αποφασίσαμε να διαγράψουμε όλα τα υπόλοιπα που οφείλονται από τους ασθενείς μας. Καλές γιορτές».

Όπως ανέφερε ο γιατρός στο Fox 16, το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά και είναι πολύ χαρούμενος να βοηθήσει οικονομικά τους ασθενείς του.

«Το να είσαι άρρωστος είναι δύσκολο, το να έχεις καρκίνο είναι δυσκολότερο και το να έχεις καρκίνο εν μέσω πανδημίας είναι απελπιστικό» σχολίασε ο Ατίκ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως ανέφερε, οι λογαριασμοί των ασθενών φτάνουν περίπου τις 650 χιλ. δολάρια (περίπου 530 χιλ. ευρώ).

«Τους αγαπώ, τους νοιάζομαι και είμαι χαρούμενος που μπόρεσαν να κάνω κάτι γι’ αυτούς» ανέφερε ο γιατρός.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
καρκίνος, γιατρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK