12:53 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1140)
0 41
Βρείτε μας

Σε μια... όχι και τόσο φιλόξενη χειρονομία προχώρησε μια ηλικιωμένη σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας, η οποία δεν φορούσε μάσκα.

Τα λιγοστά δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα έχουν σαν αποτέλεσμα τον συνωστισμό των επιβατών αλλά καμιά φορά και τον... εκνευρισμό ορισμένων.

Σε ρεπορτάζ του STAR μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας, πολλοί άνθρωποι μίλησαν στην τηλεοπτική κάμερα, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για τα ισχνά δρομολόγια και την ταλαιπωρία που βιώνουν εν μέσω της πανδημίας και του σκληρού lockdown.

Πέρα από την διαπιστωμένη καθυστέρηση των λεωφορείων, υπήρξαν και αναφορές στα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρούν οι επιβάτες για την αποφυγή της διασποράς, ενώ έγιναν και επισημάνσεις για τη μη σωστή χρήση μάσκας.

Μία κυρία που είχε τη μάσκα κάτω από την μύτη, παραδέχθηκε οτι την έχει απλά για να γλιτώσει τα 300 ευρώ που είναι το πρόστιμο της ΕΛΑΣ.

Όμως, μία ηλικιωμένη κυρία, όταν ερωτήθηκε γιατί δεν φοράει μάσκα απάντησε: «πήγαινε να δεις πόσοι είναι οι διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία» όταν επιβιβαζόνταν στο λεωφορείο.

Στη συνέχεια, βλέποντας την τηλεοπτική ενώ να συνεχίζει να την τραβάει, όταν καθόταν στην θέση, έριξε και μια... μούτζα.

Θέμα:
Lockdown (1140)
Tags:
viral βίντεο, viral, αστεία, αστείο, επιβάτης, ηλικιωμένη, γιαγιά, λεωφορεία, λεωφορείο, COVID-19, κορονοϊός, αρνητής μάσκας, υποχρεωτική χρήση μάσκας, χειρουργική μάσκα, υφασμάτινη μάσκα, αυτοσχέδια μάσκα, μάσκες, μάσκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK