Τα λιγοστά δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα έχουν σαν αποτέλεσμα τον συνωστισμό των επιβατών αλλά καμιά φορά και τον... εκνευρισμό ορισμένων.
Σε ρεπορτάζ του STAR μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας, πολλοί άνθρωποι μίλησαν στην τηλεοπτική κάμερα, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για τα ισχνά δρομολόγια και την ταλαιπωρία που βιώνουν εν μέσω της πανδημίας και του σκληρού lockdown.
Πέρα από την διαπιστωμένη καθυστέρηση των λεωφορείων, υπήρξαν και αναφορές στα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρούν οι επιβάτες για την αποφυγή της διασποράς, ενώ έγιναν και επισημάνσεις για τη μη σωστή χρήση μάσκας.
Μία κυρία που είχε τη μάσκα κάτω από την μύτη, παραδέχθηκε οτι την έχει απλά για να γλιτώσει τα 300 ευρώ που είναι το πρόστιμο της ΕΛΑΣ.
Όμως, μία ηλικιωμένη κυρία, όταν ερωτήθηκε γιατί δεν φοράει μάσκα απάντησε: «πήγαινε να δεις πόσοι είναι οι διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία» όταν επιβιβαζόνταν στο λεωφορείο.
Στη συνέχεια, βλέποντας την τηλεοπτική ενώ να συνεχίζει να την τραβάει, όταν καθόταν στην θέση, έριξε και μια... μούτζα.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)