03:32 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα ζευγάρι από την Αλμπέρτα του Καναδά κέρδισε περισσότερα από 8,6 εκατ. δολάρια Καναδά(περίπου 5,54 εκατ. ευρώ) σε λοταρία, αλλά σκοπεύουν να συνεχίσουν να εργάζονται.

«Δεν μοιάζει αληθινό» σχολίασε ο άντρας του ζευγαριού Κάιλ Άιζακ, που δουλεύει ως χειριστής βαριών μηχανημάτων σε ορυχείο στο Γιουκόν.

Το αντρόγυνο κατάγονται από την περιοχή του Γιουκόν, αλλά τα τελευταία 12 χρόνια ζουν στην Αλμπέρτα.

«Βλέπαμε τους αγώνες χόκεϊ νέων εξαιτίας ενός νεαρού αθλητή του Ντίλαν Κόζενς, που κατάγεται κι αυτός από το Γιουκόν» λέει η γυναίκα του ζευγαριού, Χέιλι ΜακΝιλ, για τους λόγους που τους οδήγησαν να αγοράσουν τους λαχνούς για τη λοταρία του νεανικού πρωταθλήματος χόκεϊ.

«Είναι ο πρώτος από το Γιουκόν που παίζει το πρωτάθλημα, οπότε ήμαστε ενθουσιασμένοι να τον παρακολουθούμε και καθώς βλέπαμε τους αγώνες είδαμε το τζακπότ να αυξάνεται κι έτσι αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα λαχνό» λέει η γυναίκα στο CTV News.

«Ήταν απίστευτο. Είναι δύσκολο να το καταλάβει το κεφάλι σου. Δεν έμοιαζε αληθινό, μέχρι που λάβαμε το συγχαρητήριο email από την εταιρεία που επιβεβαίωνε τη νίκη μας» λέει ο Άιζακ.

Αλλά ακόμη κι αν είναι πλέον εκατομμυριούχοι, Ο Άιζακ και η ΜακΝίλ σκοπεύουν να συνεχίσουν να δουλεύουν στην εργασία τους.

«Ακόμη μου αρέσει αυτό που κάνω. Απλά τώρα θα δουλεύω χωρίς άγχος» ανέφερε η ΜακΝίλ, που εργάζεται ως υπεύθυνη υγείας και ασφάλειας για μια εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας.

«Πιθανότατα να αγοράσουμε μερικές εμφανίσεις του Κόζενς τώρα, καθώς ήταν εκείνος που μας έκανε να αγοράσουμε τους λαχνούς» λέει η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Καναδάς, λοταρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK