13:48 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Ένας άντρας στη Νέα Σκωτία πήγε για το αγαπημένο του kite surf και βρήκε ένα μπουκάλι με μήνυμα, που μέσα είχε και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο Σεμπάστιαν Αλέν αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα υπέροχα κύματα στο Τσιζτουκ Μπέι και χωρίς δεύτερη σκέψη δανείστηκε τον εξοπλισμό ενός φίλου και πήγε για kite surf.

Όταν όμως μπήκε στο νερό, ο δυνατός αέρας πήρε το αλεξίπτωτό του και ο νεαρός αναγκάστηκε να φτάσει μέχρι την ακτή ενός μικρού νησιού στην περιοχή.

Εκεί βρήκε ένα μπουκάλι, που είχε μέσα του ένα γράμμα κι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Όπως αποκάλυπταν οι τρεις σελίδες του μηνύματος, το μπουκάλι είχε ρίξει στα νερά ένας άντρας που έστελνε εδώ και 30 χρόνια τέτοια μηνύματα.

Το δαχτυλίδι άνηκε στη μητέρα του άντρα, μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε πεθάνει το 2018.

«Είναι τρελό που βρήκαμε το μπουκάλι και μέσα υπήρχε κι ένα δαχτυλίδι, αλλά το πιο αστείο απ’ όλα είναι ότι μόλις πριν μια εβδομάδα είχα κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα μου» λέει ο Σεμπάστιαν.

Ο άντρας που είχε στείλει το μπουκάλι ζούσε στην περιοχή και ο Σεμπάστιαν με τη μνηστή του αποφάσισαν να τον βρουν και να κάνουν κάτι καλό γι’ αυτόν.

«Όταν μάθαμε ότι είναι περίπου 70 χρονών, σκεφτήκαμε: “Ω, Θεέ μου, ίσως ζει μόνος, ας του κάνουμε κάτι ωραίο για τα Χριστούγεννα”. Κι έτσι αποφασίσαμε να τον επισκεφτούμε και να του δώσουμε ένα κουτί σοκολατάκια κι άλλα πράγματα» έγραψε ο Σεμπάστιαν στην ανάρτησή του.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Καναδάς, σερφ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK