03:08 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

H Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι αποχαρακτήρισε κάθε έγγραφο που διαθέτει, ισχυρισμός όμως, που είναι αδύνατον να επαληθευτεί.

Όλα τα έγγραφά της σχετικά με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFO) αποχαρακτήρισε η CIA και πλέον είναι διαθέσιμα για download.

Η ιστοσελίδα The Black Vault, την οποία «τρέχει» ο Τζον Γκρίνγουολντ Τζούνιορ, δημοσίευσε ένα αρχείο που μπορεί να «κατεβάσει» ο καθένας, με κάθε περίπτωση που αφορούσε «Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα».

O Γκρίνγουολντ σκάναρε χιλιάδες σελίδες που είναι γραμμένες με το χέρι, από διάφορες υπηρεσίες, όπως η CIA, που αποχαρακτηρίστηκαν βάσει της πράξης για την ελευθερία της πληροφόρησης (FOIA). Έτσι, έχουν ανέβει στο The Black Vault 2,2 εκατομμύρια σελίδες.

«Έλαβα ένα μεγάλο κουτί, με εκατοντάδες σελίδες και έπρεπε να σκανάρω μία προς μία κάθε φορά» δήλωσε ο Γκρίνγουολντ.

«Περίπου 20 χρόνια, πολεμούσα για την αποδέσμευση εγγράφων για UFO από τη CIA» υπογράμμισε.

Το Black Vault απέκτησε ένα CD-ROM με έγγραφα που είχαν αποχαρακτηριστεί από τη CIA τα προηγούμενα χρόνια αλλά και με αυτά που αποχαρακτηρίστηκαν μετά από αίτηση με επίκληση στην FOIA.

Πολλά ενδιαφέροντα έγγραφα υπάρχουν στο «Μαύρο Αρχείο», όπως η έκθεση του αναπληρωτή διευθυντή του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας της CIA, o οποίος «επέδειξε ενδιαφέρον» για ένα αντικείμενο που «μεταφέρθηκε στο γραφείο του». 

Η CIA υποστηρίζει ότι είναι όλα τα έγγραφα που είχε στη διάθεσή της η Υπηρεσία, αλλά η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί.

Tags:
διάστημα, ΗΠΑ, εξωγήινοι, UFO, CIA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK