23:41 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Πώς είναι να ζεις μέσα σε ένα σπίτι που έχει το μέγεθος μια ντουλάπας; Ένας μπλόγκερ αποφάσισε να το διαπιστώσει μόνος του, περνώντας 24 ώρες στο πιο μικρό σπιτάκι Airbnb, μόλις 2,3 τετραγωνικών μέτρων.

Το μικρότερο Airbnb στον κόσμο έχει ροδάκια και είναι σχεδιασμένο από τον γλύπτη Τζεφ Σμιθ. Βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο Harvard, στη Βοστώνη των ΗΠΑ, αλλά προσφέρει σχεδόν όλες τις ανέσεις ενός κανονικού σπιτιού.

Έχει παράθυρα, τρεχούμενο νερό, έναν μικρό φούρνο και μια μικρή τουαλέτα.

Ο νεαρός μπλόγκερ αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαμονή του εκεί, παραγγέλνοντας πίτσα και κάλεσε κι ένα ζευγάρι φίλους να την απολαύσουν όλοι μαζί.

Στην αρχή έμοιαζε διασκεδαστικό, αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν το μικρό Airbnb δέχτηκε την επίσκεψη ενός αστυνομικού, που ανέφερε ότι το σπιτάκι βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή.

Με τη βοήθεια δύο άγνωστων κοριτσιών και του γλύπτη, ο μπλόγκερ κατάφερε τότε να μετακινήσει το σπιτάκι πιο κοντά στο πανεπιστήμιο.

Όμως οι ατυχίες συνεχίστηκαν. Το βράδυ ένας άγνωστος προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, ενώ λίγο μετά ο νεαρός άντρας σχεδόν πήγε να βάλει φωτιά φτιάχνοντας ποπ κορν.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο μπλόγκερ ολοκλήρωσε την 24ωρη παραμονή του στο μικρότερο Airbnb του κόσμου, γιορτάζοντας το κατόρθωμα με ένα φλιτζάνι καφέ που έφτιαξε μόνος του, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία ως σούπερ διασκεδαστική.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
ΗΠΑ, Airbnb
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK