07:30 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Στο μικρό της ραφτάδικο στο Τσιουντάν Χουάρεζ του Μεξικό, μια γυναίκα ράβει αρκουδάκια από τα ρούχα θυμάτων του κορονοϊού, ώστε η οικογένειά τους να έχει κάτι για να τους θυμάται.

Πριν χρόνια, όταν αυτή η συνοριακή πόλη υπέφερε από ένοπλη βία, η Ερεντίρα Γκερέρο ξεκίνησε να φτιάχνει αρκουδάκια από τα θύματα της μάχης των συμμοριών.

Σήμερα, η πανδημία κορονοϊού, δυστυχώς, δημιούργησε χιλιάδες καινούριους συντετριμμένους «πελάτες» για το εργαστήρι της Ερεντίρα.

Οι συγγενείς των νεκρών της πανδημίας χρειάζονται απεγνωσμένα κάτι να τους συνδέει με τους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο ξαφνικά.

«Εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού, πολλοί άνθρωποι απέμειναν χωρίς λύτρωση, γιατί δεν μπόρεσαν να πουν “αντίο” στην οικογένειά τους» λέει η Ερεντίρα.

«Ο κύκλος χρειάζεται να κλείσει και τα αρκουδάκια προσφέρουν μια κάποια βοήθεια σ’ αυτό» συνεχίζει η γυναίκα.

Οι συγγενείς των θυμάτων του κορονοϊού φέρνουν στη μοδίστρα ένα αγαπημένο πουκάμισο ή κάποιο άλλο αγαπημένο ρούχο και η γυναίκα φτιάχνει απ’ αυτά τα αρκουδάκια.

«Αυτό είναι ένα πουκάμισο που μου άρεσε να φοράω, κάθε φορά που το κρατάς να ξέρεις ότι είμαι εδώ. Σ’ αγαπώ, ο μπαμπάς» γράφει συχνά η ετικέτα που συνοδεύει το κάθε αρκουδάκι.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK