05:32 01 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όταν χάνουμε ένα κατοικίδιο, θυμόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές μαζί του.

Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίσεις την απώλεια ενός αγαπημένου κατοικίδιου ζώου. Οι άνθρωποι θρηνούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που επιλέγουν να αποτίσουν φόρο τιμής με ένα... μνημείο.

Ένα πρωτότυπο μνημείο για κατοικίδιο εμφανίστηκε πρόσφατα σε μια παραλία, επιτελώντας ταυτόχρονα δύο σκοπούς: Από τη μία κρατά ζωντανή την ανάμνηση του κατοικίδιου και από την άλλη, προσφέρει δώρα σε άλλα σκυλάκια!

«Στη μνήμη του Μπρους» γράφει η πινακίδα στην παραλία Silver Sands στη Νότια Αυστραλία με το μνημείο να περιλαμβάνει μια φωτογραφία του σκύλου που παίζει στο νερό, δείχνοντας έτσι πόσο αγαπούσε αύτη την παραλία όσο ήταν ζωντανός.

Και ο ιδιοκτήτης του φρόντισε να τη λατρέψουν και τα άλλα σκυλιά που θα την επισκεφτούν τοποθετώντας στο μνημείο ένα καλάθι με μπάλες του τένις.

«Θυμηθείτε να ζείτε κάθε στιγμή με το σκυλί σας με άνευ όρων αγάπη, πίστη και ευτυχία» συνεχίζει η επιγραφή.

Το ιδιαίτερο μνημείο έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους και έχει αγαπηθεί από τους ντόπιους.

Όταν χάνουμε ένα κατοικίδιο, θυμόμαστε τις ωραίες στιγμές μαζί τους και συχνά είναι τα πιο απλά πράγματα που μας έκαναν χαρούμενους.

Αυτό κάνει το συγκεκριμένο μνημείο τόσο ξεχωριστό: Το πραγματικό δώρο δεν είναι οι μπάλες του τένις, είναι η υπενθύμιση να εκτιμήσετε τον χρόνο με το κατοικίδιο σας όσο ακόμα μπορείτε.

Tags:
κατοικίδιο, φωτογραφίες, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK