19:25 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Οι αρχές του Νιούπορτ στην Ουαλία εδώ και χρόνια απορρίπτουν τα παράξενα αιτήματα ενός άντρα στην περιοχή να του δώσουν την άδεια να ψάξει στη χωματερή της περιοχής.

Κάπου σ’ αυτήν τη χωματερή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του άντρα, υπάρχει ένας σκληρός δίσκος φορητού υπολογιστή, που περιέχει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε bitcoin.

Ο άντρας ισχυρίζεται ότι πίσω στα 2013 πέταξε στα σκουπίδια τον σκληρό δίσκο του laptop του όπου συγκέντρωνε bitcoin.

Με τη σημερινή αξία του κρυπτονομίσματος, μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του υπολογιστή κρύβονται περίπου 230 εκατ. στερλίνες ή αλλιώς περίπου 258 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη Wales Online.

«Θέλω να τα δώσω στους ανθρώπους. Καθένας που περνάει δύσκολα τώρα θα μπορεί να ζητήσει ένα ποσό ανακούφιση και να λάβει χρήματα αμέσως» διαβεβαίωσε ο άντρας τη Wales Online, αναφορικά με το 25% του υπέρογκου ποσού.

Ωστόσο, οι αρχές της περιοχής έχουν επανειλημμένως απορρίψει το αίτημα του άντρα να ψάξει τον σκουπιδότοπο.

«Το κόστος εκσκαφής της χωματερής, αποθήκευσης και επεξεργασίας των σκουπιδιών θα μπορούσε να ανέλθει σε εκατομμύρια στερλίνες» σχολίασε ένας εκπρόσωπος των αρχών.

Εντωμεταξύ, κανείς δεν εγγυάται ότι ο σκληρός δίσκος ακόμη κι αν βρεθεί θα είναι ακόμη λειτουργικός.

«Η όλη γιγαντιαία επιχείρηση θα έχει τεράστιο περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε όλη τη γύρω περιοχή» σημείωσε ο εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Ουαλία, σκουπίδια, Bitcoin
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK