21:02 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας άνδρας έμεινε για τρεις μήνες στο αεροδρόμιο του Σικάγο επειδή φοβόταν να γυρίσει στο σπίτι του στην Καλιφόρνια εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ένας άνδρας ζούσε σε προστατευμένο τμήμα του διεθνούς αεροδρομίου του Σικάγου για τρεις μήνες, λέγοντας στην αστυνομία ότι φοβόταν πολύ τον κορονοϊό για να επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο 36χρονος Καλιφορνέζος Αντίτια Σινγκ συνελήφθη αυτό το Σαββατοκύριακο και κατηγορήθηκε για κλοπή και πλαστοπροσωπία όπως ανέφερε το Chicago Tribune. Οι εισαγγελείς δήλωσαν την Κυριακή ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας έφτασε στο αεροδρόμιο στις 19 Οκτωβρίου. Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα, το Σάββατο το απόγευμα, πλησίασαν τον Σινγκ δύο υπάλληλοι της United Airlines που ζήτησαν να δουν την ταυτότητά του. Ο άνδρας φέρεται να τους έδειξε μια ταυτότητα αεροδρομίου που είχε αναφερθεί ότι έλειπε από τις 26 Οκτωβρίου.

Αφού βρήκαν τον Σινγκ, οι υπάλληλοι της United Airlines κάλεσαν Αστυνομία η οποία τον έθεσε υπό κράτηση. 

«Μου λέτε ότι ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο, μη εργαζόμενο, φέρεται να ζούσε σε ασφαλές μέρος του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου O'Hare από τις 10 Οκτωβρίου 2020 έως τις 16 Ιανουαρίου 2021 και δεν εντοπίστηκε;» αναρωτήθηκε η δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση.

Η εγγύηση για την αποφυλάκισή του ανέρχεται στα 1.000 δολάρια με τις αρχές να διαβεβαιώνουν ότι δεν φέρεται να αποτέλεσε κίνδυνο για την ασφάλεια του αεροδρομίου, αν και είναι απορίας άξιο πως επί τρεις μήνες δεν είχε εντοπιστεί από υπαλλήλους. 

Tags:
πανδημία, COVID-19, κορονοϊός, αεροδρόμιο, Σικάγο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK