14:18 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 51
Βρείτε μας

Ένας απογοητευμένος νέος μπαμπάς αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Reddit ότι αρνήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό γέννησης του γιου του γιατί η σύντροφός του έδωσε στο μωρό το όνομα του πρώην της.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, με την κοπέλα του γνωρίστηκαν αμέσως μόλις αυτή είχε βγει από μια 8χρονη σχέση.

Ο άντρας είχε πάντα την αίσθηση ότι η σύντροφός του δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τον προηγούμενο δεσμό της. Όμως έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, οι φόβοι του μετριάστηκαν όταν ο πρώην γύρισε στην πόλη και οι δύο άντρες γνωρίστηκαν.

Πρόσφατα, το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο το αγοράκι τους και πριν τη γέννησή του είχαν συμφωνήσει το όνομα που θα του δώσουν.

Όταν όμως ο μπαμπάς πήγε να υπογράψει το πιστοποιητικό γέννησης για να αναγνωρίσει το παιδί, με έκπληξή του ανακάλυψε ότι η κοπέλα του είχε επιλέξει άλλο όνομα για το μωρό και μάλιστα εκείνο του πρώην συντρόφου της.

Όταν, δε, προσπάθησε να τη ρωτήσει για ποιο λόγο προχώρησε σ’ αυτή την ενέργεια, εκείνη απλά τον αποστόμωσε, λέγοντάς του ότι ήταν μια απόφαση της στιγμής και πως ήταν εντελώς εξαντλημένη για να το συζητήσει, όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ «The Sun».

«Με αποφεύγει εδώ και μέρες, οπότε στο τέλος της είπα, ψύχραιμα, ότι δεν πρόκειται να υπογράψω το πιστοποιητικό γέννησης, μέχρι να αλλάξουμε το όνομα ξανά σε εκείνο που είχαμε συμφωνήσει» λέει άντρας στην ανάρτησή του. «Κι αυτή απλά δεν μου μιλάει μέχρι να υπογράψω το πιστοποιητικό» συνεχίζει.

«Τώρα έχω γεμίσει από αμφιβολίες και αναρωτιέμαι εάν πρέπει να ζητήσω τεστ πατρότητας και αν η σύντροφός μου είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί μου» λέει ο άντρας, που πλέον αμφιβάλλει για το κατά πόσο είναι ο πατέρας του παιδιού.

Tags:
μωρό, πιστοποιητικό γέννησης, απιστία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK