13:56 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Μια ζηλιάρα γυναίκα στο Μεξικό τραυμάτισε τον άντρα της με μαχαίρι επειδή βρήκε στο κινητό του φωτογραφίες του μπερμπάντη να κάνει σεξ με άλλη.

Η ευέξαπτη Λεονόρα κατατρύπησε τον άντρα της στα πλευρά με ένα κουζινομάχαιρο γιατί στο κινητό του βρήκε φωτογραφίες του να κάνει έρωτα με μια νεότερη γυναίκα.

Χωρίς να του δώσει την ευκαιρία να της εξηγήσει, η ζηλιαρόγατα άρχισε να τον μαχαιρώνει, ενώ τον έβριζε χυδαία.

Από τις φωνές, οι γείτονες θορυβήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία, εν τω μεταξύ ο τραυματισμένος άντρας κατάφερε να αφοπλίσει τη γυναίκα του και να την ηρεμήσει αρκετά ώστε να τη ρωτήσει για ποιες φωτογραφίες τον μαχαίρωνε.

Όντως μέσα στο κινητό του Χουάν υπήρχαν καυτές φωτογραφίες με μια γυναίκα, μόνο που ήταν η σύζυγός του η Λεονόρα και όχι κάποια άλλη. Απλά είχαν τραβηχτεί μερικά χρόνια πριν και η γυναίκα του ήταν νεότερη, με αρκετά λιγότερα κιλά και μακιγιαρισμένη κι έτσι δεν αναγνώρισε τον εαυτό της.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού μετά την καταγγελία των γειτόνων και συνέλαβαν τη Λεονόρα, με τη ζηλιάρα γυναίκα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση, σύμφωνα με τον ιστότοπο Explica.

Tags:
Μεξικό, μαχαίρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK