21:15 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα drone τράβηξε πλάνα από τεράστια κύματα στη Χαβάη που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα. Αναβάτες δεκάδων τζετ σκι που βρίσκονταν στο σημείο προσπαθούσαν να κρατηθούν στην επιφάνεια της θάλασσας όταν τα γιγαντιαία κύματα έφταναν διαδοχικά στην ακτή. Ευτυχώς, από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κάποιος θάνατος.

Στις 16 Ιανουαρίου, ο καιρός ήταν ιδανικός στη Χαβάη για τους σέρφερ που επιθυμούν να κάνουν τα κόλπα τους στη θάλασσα. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πολλά τζετ σκι μαζί με φωτογράφους βρίσκονταν στο σημείο.

Ωστόσο, ξαφνικά και ενώ η θάλασσα έδειχνε σχετικά ήρεμη, τεράστια κύματα άρχισαν διαδοχικά να πλησιάζουν την ακτή. Άλλοι κατάφεραν να κρατηθούν στην επιφάνεια, ενώ άλλοι βρέθηκαν για μερικά δευτερόλεπτα στον αέρα με κίνδυνο απότομης προσγείωσης. Τον χάος που επικράτησε, κατέγραψε ένα drone και τα πλάνα είναι πράγματι σοκαριστικά.

Ευτυχώς, η πλειονότητα όσων βρίσκονταν στο σημείο δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο ένα άτομο υπέστη κάταγμα στη σπονδυλική στήλη όπως ανέφερε το «ABC7».

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μπαράζ κυμάτων που έπληξαν τη Χαβάη τα τελευταία χρόνια, χτυπώντας τις βόρειες ακτές της πολιτείας το Σάββατο. Το ύψος των κυμάτων έφτασε ακόμα και τα 13,7 μέτρα!

Tags:
viral βίντεο, θάλασσα, Χαβάη, κύμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK