09:58 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Αυτός ο τρομερός σκυλάκος από την Τραπεζούντα στη Μαύρη Θάλασσα πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα περιμένοντας τον ιδιοκτήτη του στην είσοδο του νοσοκομείου.

«Ο σκύλος ερχόταν κάθε μέρα περίπου στις 9 το πρωί και περίμενε μέχρι το βράδυ για να φύγει. Ποτέ δεν έμπαινε μέσα, αλλά περίμενε το αφεντικό του έξω από την πόρτα της κλινικής» λέει ένας από τους φύλακες του νοσοκομείου.

Το αφεντικό του είχε μπει στο νοσοκομείο εσπευσμένα στις 14 Γενάρη. Ο Μπονούκ ο σκύλος είχε τρέξει σαν τρελός πίσω από το ασθενοφόρο και με κάποιο τρόπο βρήκε πως ο ιδιοκτήτης του είχε πάει σ’ αυτό το νοσοκομείο.

Και παρά το γεγονός ότι δεν τολμούσε να μπει ποτέ μέσα, περίμενε για μέρες έξω από την είσοδο, μέχρι που βράδιαζε, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

«Κάθε φορά που τον γυρίζαμε σπίτι, πάντα έβρισκε τρόπο να ξεφεύγει και να επιστρέφει στο νοσοκομείο» εξηγεί η κόρη του άντρα.

«Κάποιες φορές άνοιγα το παράθυρο και τον φώναζα[…]Ο σκύλος έχει ζήσει μαζί μου για 9 χρόνια. Και μένα μου έλειψε» λέει ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Οι δύο τους συναντήθηκαν αμέσως μόλις ο άντρας πήρε εξιτήριο, με τον σκυλάκο να κάνει απίστευτες χαρές που ξαναέβλεπε το αφεντικό του, μετά από τόσες μέρες.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Τουρκία, νοσοκομείο, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK