14:45 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Δύο μαθητές από την περιφέρεια του Παβλοντάρ έφτιαξαν έναν τεράστιο χιονάνθρωπο. Συμμετέχουν σε έναν online διαγωνισμό, οι νικητές του οποίου θα κερδίσουν 100.000 ρούβλια (περίπου 1.100 ευρώ).

Έναν τεράστιο χιονάνθρωπο φτιάχνουν οι μαθητές της περιφέρειας του Παβλοντάρ του Καζακστάν. Σύμφωνα με το Khabar24, το γλυπτό από χιόνι ήδη έχει γίνει αξιοθέατο της περιοχής. Το φτιάχνουν δύο αδέλφια.

Με κουβάδες ανά χείρας μάζεψαν το χιόνι από όλες τις αυλές, στη συνέχεια το πάγωσαν και αργότερα του έδωσαν σχήμα. «Φτιάξαμε μαζί τον χιονάνθρωπο. Το βάρος του είναι πάνω από δέκα τόνους. Το ύψος του είναι πάνω από επτά μέτρα. Τον φτιάξαμε με τη βοήθεια ενός σχοινιού. Υπήρχαν και άτυχες στιγμές κατά τη διάρκεια της κατασκευής» είπε ο μαθητής Μαξίμ Χαϊρούλιν.

Σύμφωνα με τον αδερφό του, ξεκίνησαν να φτιάχνουν τον χιονάνθρωπο στις αρχές του Δεκεμβρίου.

«Τον τελειώσαμε ύστερα από περίπου ενάμιση μήνα. Δουλεύαμε κάθε απόγευμα, και σιγά-σιγά τα καταφέραμε. Ένας blogger στο YouTube διοργανώνει κάθε χρόνο έναν διαγωνισμό "100.000 για τον μεγαλύτερο χιονάνθρωπο". Ο νικητής κερδίζει 100.000 ρούβλια» προσθέτει ο μαθητής Σεργκέι Χαϊρούλιν.

Δύο χρόνια πριν, τα αδέλφια Χαϊρούλιν είχαν ήδη φτιάξει έναν χιονάνθρωπο με τέσσερα μέτρα ύψος. Φέτος έσπασαν το ρεκόρ τους.

Tags:
διαγωνισμός, Καζακστάν, μαθητής, χιονάνθρωπος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK