20:07 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 55
Βρείτε μας

«Απόλυτη απόδειξη πως οι εξωγήινοι ακόμη ακολουθούν αεροπλάνα και παρακολουθούν τις ανθρώπινες δραστηριότητες» ανέφερε σχετικά ο κυνηγός εξωγήινων κι ερευνητής του ανεξήγητου Σκοτ Γουόρινγκ.

Σύμφωνα με τον κυνηγό εξωγήινων και ερευνητή του ανεξήγητου Σκοτ Γουόρινγκ, που ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό του στο YouTube, ο άντρας που τράβηξε το βίντεο μέσα από αεροπλάνο των πακιστανικών αερογραμμών δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει την ταχύτητα του αντικειμένου.

Η φωτεινή σφαίρα «είτε αιωρούνταν είτε κινούνταν αργά» σημείωσε ο Γουόρινγκ, σύμφωνα με τη σχετική μαρτυρία.

«Πρόκειται για την πιο εστιασμένη εικόνα Foo Fighter στην ιστορία της έρευνας για UFO!» έσπευσε να σχολιάσει με ενθουσιασμό ο Γουόρινγκ για το παράξενο αντικείμενο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο όρος «Foo Fighter» είχε χρησιμοποιηθεί πρώτη φορά από τους πιλότους των συμμαχικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για να περιγράψουν ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα, προτού αρχίσει να χρησιμοποιείται ευρέως ο όρος UFO (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο - ΑΤΙΑ).

Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες πιλότων και οπτικό υλικό, φωτεινές σφαίρες που κινούνταν ταχύτατα καταγράφηκαν να ακολουθούν συμμαχικά αεροσκάφη.

«Απόλυτη απόδειξη πως οι εξωγήινοι ακόμη ακολουθούν αεροπλάνα και παρακολουθούν τις ανθρώπινες δραστηριότητες» ανέφερε σχετικά, ο κυνηγός εξωγήινων Σκοτ Γουόρινγκ για την περίπτωση της παράξενης, φωτεινής σφαίρας που εντοπίστηκε δίπλα στο αεροσκάφος των πακιστανικών διεθνών αερογραμμών (PIA), στα 35 χιλ. πόδια.

Εσείς τι λέτε;

Δείτε το βίντεο:

Tags:
εξωγήινο σκάφος, εξωγήινοι, UFO, αεροπλάνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK