01:32 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Φαινόμενο που έμοιαζε να έχει βγει από ταινία δημιουργήθηκε σε παραλίες της Ιρλανδίας, με βίντεο στο διαδίκτυο να παρουσιάζουν το απόκοσμο σκηνικό.

Μπροστά σε ένα σπάνιο και ταυτόχρονα τρομακτικό φαινόμενο βρέθηκαν οι κάτοικοι σε παραλιακές περιοχές της ανατολικής Ιρλανδίας, αφού διαπίστωσαν πως η θάλασσα είχε μετατραπεί σε μια τεράστια μάζα αφρού.

Το φαινόμενο ήταν ιδιαίτερα έντονο στην πόλη Μπρέι, η οποία βρίσκεται στα νότια του Δουβλίνου, όπου οι άνεμοι έσπρωξαν τον αφρό προς την ακτή, δημιουργώντας το απόκοσμο σκηνικό.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου δεν έχασαν την ευκαιρία και κατέγραψαν σε βίντεο το φαινόμενο που αντίκρυσαν και το οποίο έμοιαζε να είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου.

Ορισμένοι από τους κατοίκους και τους περίοικους ωστόσο, είχαν το θάρρος να περπατήσουν μέσα στον αφρό, ο οποίος έμοιαζε με εισβολή από κάτι υπερφυσικό.

​Το φαινόμενο ωστόσο έχει μια απολύτως λογική εξήγηση, αφού προκλήθηκε επειδή οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ώθησαν νεκρά οργανικά συστατικά που είχαν αναμιχθεί με το θαλασσινό νερό προκαλώντας τον αφρό προς την παραλία.

 

Tags:
φυσικό φαινόμενο, θάλασσα, Ιρλανδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK