06:56 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Μια πολύτεκνη μητέρα με τέσσερα παιδιά πρόκειται να χάσει τα δάχτυλα και στα δυο χέρια από σηψαιμία, αφού τη δάγκωσε το σκυλί της οικογένειας.

Η Μισέλ Έλις από το Πλίμουθ της Βρετανίας δεν έδωσε καθόλου σημασία στη γρατζουνιά στο χέρι από το σκυλάκι της στα μέσα Γενάρη.

Τις επόμενες μέρες, η νεαρή μητέρα είχε συμπτώματα γρίπης και μπήκε στο νοσοκομείο στις 16 Γενάρη.

Οι γιατροί διέγνωσαν σηψαιμία, μια επικίνδυνη κατάσταση που υφίσταται το σώμα ύστερα από μόλυνση.

Την έβαλαν σε τεχνητό κώμα, μιας και ο οργανισμός της υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια.

«Ήταν μια μικρούλα δαγκωνιά σαν κάψιμο τσιγάρου –οπότε δεν το πήρε σοβαρά και το άφησε– και μετά έγινε αυτό» λέει η κόρη της Μισέλ, στη βρετανική ταμπλόιντ «Metro».

«Τα νεφρά της ακόμη δεν δουλεύουν και η έκταση της ζημιάς είναι αβέβαιη μέχρι τώρα» λέει η αδερφή της Μισέλ.

«Ακόμη δεν ξέρει για την κατάσταση με τα χέρια της και περιμένουμε να δούμε εάν θα είναι αρκετά δυνατή για να το χωνέψει» λέει η γυναίκα για την αδερφή της.

Η οικογένεια έχει φτιάξει μια σελίδα χρηματοδότησης για τα χρήματα που απαιτούνται για τα προσθετικά χέρια της γυναίκας και την αποκατάσταση της Μισέλ.

Υπολογίζεται ότι το κόστος φτάνει τις 32 χιλ. λίρες για το κάθε χέρι (περίπου 36 χιλ. ευρώ) και θα χρειάζονται αντικατάσταση κάθε πενταετία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο σκύλος -που η οικογένεια λέει πως πάντα ήταν λιγουλάκι αστείος- πρόκειται να υποστεί ευθανασία.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
σκύλος, δάχτυλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK