06:02 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Όταν το αγρόκτημα της Μακάρθι δεν της προσέφερε πια έσοδα λόγω της πανδημίας, εκείνη είχε μια μοναδική ιδέα για να επιβιώσει οικονομικά.

Όλα είναι πολύ καλύτερα με κατσίκες. Δεν μας πιστεύετε; Σκεφτείτε το... Είναι χαριτωμένες, έχουν αστεία φωνή, χοροπηδάνε και τώρα, χάρη σε μια φάρμα, μπορείτε να τις «νοικιάσετε» για να κάνετε ένα zoom meeting λιγότερο βαρετό!

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Μπορεί να ξεκίνησε ως ένα αστείο, αλλά πλέον είναι γεγονός και πολλές εταιρείες καταλήγουν να αξιοποιούν αυτή την μοναδική ευκαιρία!

​Το αγρόκτημα «Goat on Zoom» της Ντοτ Μακάρθι από το Λάνκασιρ της Αγγλίας, αντιμετώπισες μεγάλες οικονομικές δυσκολίες με την έναρξη της πανδημίας και εκπαιδευτικές επισκέψεις ήταν πλέον αδύνατον να γίνουν.

Έτσι, από το πουθενά, είχε την περίεργη ιδέα ότι οι κατσίκες έπρεπε να συμμετέχουν σε βιντεοκλήσεις στο zoom. Έφτιαξε έναν ιστότοπο και μέσα σε λίγες μέρες άρχισε να βομβαρδίζεται με κλήσεις και emails από ενδιαφέροντες πελάτες.

​Το ένα έφερε το άλλο και σύντομα  το αγρόκτημα κατάφερε να κερδίσει πάνω από 50.000 λίρες με τις κατσίκες τους να συμμετέχουν σε βιντεοκλήσεις για περίπου 5 λεπτά.

Εάν ενδιαφέρεστε να το δοκιμάσετε και εσείς, υπάρχουν 7 διαφορετικές κατσίκες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας! Γνωρίστε τις Λούλου, Οζιμανδία, Λίζα, Λόλα, , Μάργκαρετ και Σαμπάστιαν.

Tags:
lockdown, πανδημία, κορονοϊός, βίντεο, Zoom, ενοικίαση, κατσίκες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK