23:36 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αφού του έκλεψαν δύο μοτοσικλέτες στη Νίκαια της Γαλλίας, λίγο καιρό μετά είδε μία από αυτές σε ένα ραπ βίντεο κλιπ. Ο οδηγός τους συνελήφθη στις 4 Φεβρουαρίου και ισχυρίστηκε πως την είχε δανειστεί.

Ένας κάτοικος της Νίκαιας στη Γαλλία έχασε δύο μηχανές τύπου μοτοκρός, αλλά αργότερα είδε τυχαία τη μία σε ένα ραπ βίντεο κλιπ το οποίο γυρίστηκε στην ίδια πόλη όπως αναφέρει το «Actu17».

Οι μηχανές ήταν παρκαρισμένες και εκλάπησαν στις αρχές του Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια υπέβαλε καταγγελία χωρίς ωστόσο κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Λίγο καιρό μετά όμως παρακολουθώντας ένα ραπ βίντεο κλιπ σε μια γειτονιά της Νίκαιας εντόπισε τη χαμένη του μηχανή την οποία οδηγούσε κάποιος άγνωστος.

Οι ράπερ που συμμετείχαν στο κλιπ ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν κάτι σχετικά με το άτομο που οδηγούσε. Ωστόσο, μια έρευνα επέτρεψε στην αστυνομία να εντοπίσει το άτομο, έναν 20χρονο ο οποίος ήταν μάλιστα και στο μητρώο καταζητούμενων ατόμων της γαλλικής αστυνομίας.

Ο άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και τέθηκε υπό κράτηση για απόκρυψη κλοπής, αν και διαβεβαίωσε ότι είχε απλά δανειστεί τη συγκεκριμένη μηχανή. Μάλιστα ο νεαρός βοήθησε την αστυνομία να εντοπιστεί η μηχανή.

Μετά την επιστροφή της μοτοσικλέτας στο αστυνομικό τμήμα, ο εναγόμενος αφέθηκε ελεύθερος. Οι έρευνες βέβαια γύρω από την υπόθεση συνεχίζονται.

Tags:
χιπ χοπ, βίντεο κλιπ, Γαλλία, μοτοσικλετιστής, μηχανή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK