22:17 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας λαθρεπιβάτης βρέθηκε κρυμμένος στους τροχούς αεροπλάνου που ταξίδεψε από το Λονδίνο της Βρετανίας μέχρι το Μάαστριχτ της Ολλανδίας, ευτυχώς ζωντανός αλλά με υποθερμία.

Ένας λαθρεπιβάτης βρέθηκε ζωντανός κρυμμένος στους τροχούς αεροπλάνου που ταξίδεψε από το Λονδίνο της Βρετανίας μέχρι το Μάαστριχτ της Ολλανδίας.

Ο νεαρός άντρας βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο κενό ανάμεσα στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή υποθερμία.

«Είχε απίστευτη τύχη για να επιβιώσει» ανέφερε εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Άαχεν.

«Οι περισσότεροι λαθρεπιβάτες που κρύβονται στους τροχούς είτε παγώνουν μέχρι θανάτου είτε πέφτουν από την κρυψώνα τους κατά τη διάρκεια της πτήσης ή της προσγείωσης» σχολίασε.

Ευτυχώς για τον νεαρό, η σύντομη πτήση έγινε σε χαμηλότερο υψόμετρο από το συνηθισμένο, τόνισε ο εκπρόσωπος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Limburg 1.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο λαθρεπιβάτης που μπήκε σε μεταφορική πτήση των τουρκικών αερογραμμών είναι  ένας 16χρονος νεαρός από την Κένυα, που αναρρώνει ικανοποιητικά στο νοσοκομείο.

Tags:
Λονδίνο, αεροπλάνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK