20:46 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 22
Βρείτε μας

Ένας αμφιλεγόμενος κληρικός από το Ιράν προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό γιατί θα τους κάνει ομοφυλόφιλους.

Ο Αγιατολάχ Αμπάς Ταμπριζιάν προχώρησε στη συγκεκριμένη προειδοποίηση πως το εμβόλιο κορονοϊού δημιουργεί ομοφυλόφιλους με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο social media Telegram.

«Μην πλησιάζεται όσους έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Έχουν γίνει ομοφυλόφιλοι» έγραψε ο κληρικός, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με εκτέλεση στο Ιράν, ενώ πιστεύεται ότι χιλιάδες ομοφυλόφιλοι έχουν εκτελεστεί στη χώρα, έπειτα από την Ισλαμική Επανάσταση το 1979.

Τα σχόλια του Ιρανού κληρικού που αποκηρύττει τη σύγχρονη ιατρική έναντι της παραδοσιακής μοιάζουν με πρόσφατους ισχυρισμούς του Ισραηλινού υπερορθόδοξου ραβίνου Ντανιέλ Άσορ τον περασμένο μήνα, ο οποίος ανέφερε πως τα εμβόλια κορονοϊού μπορεί να προκαλέσουν «αντίθετες ευαισθησίες», σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «The Mirror».

«Κάθε εμβόλιο που χρησιμοποιεί εμβρυικό υπόστρωμα -και έχουμε στοιχεία γι’ αυτό- προκαλεί αντίθετες ευαισθησίες» είχε ισχυριστεί ο ραβίνος σε τηλε-κήρυγμά του τον περασμένο μήνα.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
ομοφυλόφιλος, Ιράν, εμβόλιο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK