13:26 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η άρνηση ενός έφηβου να καθαρίσει το πιάτο του μετά το φαγητό αποτέλεσε τον λόγο μιας έντονης οικογενειακής διαμάχης στη Λιμόζ της Γαλλίας, με τους γονείς να καλούν την αστυνομία για να λύσει την υπόθεση.

Εκνευρισμένοι από τα ανυπάκουα παιδιά τους, οι γονείς μερικές φορές φτάνουν μέχρι και να τα απειλήσουν πως αν δεν υπακούσουν θα καλέσουν την αστυνομία. 

Ωστόσο, αυτή η φράση έχει στόχο εκφοβιστικό ώστε να ανακτήσουν και πάλι τον έλεγχο. Όχι όμως στη δική μας ιστορία. Ένα ζευγάρι που ζούσε στη Λιμόζ αποφάσισε να υλοποιήσει την απειλή του και να καλέσει όντως την αστυνομία ώστε να επαναφέρει το παιδί τους στην τάξη, όπως αναφέρει το «France Bleu».

Έτσι ένας από τους γονείς κάλεσε μια ειδική γραμμή στη Γαλλία που υφίσταται για αναφορά ενδοοικογενειακών προβλημάτων και εντάσεων. Καθώς τέτοιου τύπου τηλεφωνήματα δεν είναι σπάνια στη χώρα, η αστυνομία έστειλε άμεσα μια ομάδα αστυνομικών στο σημείο ώστε να αποτραπεί μια ενδεχόμενη κλιμάκωση.

Παρά ταύτα, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση: ο τσακωμός οφειλόταν σε ένα πιάτο που δεν είχε καθαριστεί από έναν 15χρονο έφηβο στο τέλος του γεύματος.

Κάτι παραπάνω από έκπληκτοι οι αστυνομικοί εξήγησαν ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα «έχει να κάνει περισσότερο με έλλειμα εξουσίας από πλευράς των γονιών παρά για ένα πρόβλημα της αστυνομίας».

Πάντως ακόμα άγνωστο παραμένει αν τελικά το βρώμικο πιάτο πλύθηκε.

Tags:
Γαλλία, έφηβος, αστυνομία, γονείς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK