15:17 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Ένας ξένος νταλικιέρης που διέσχιζε τη Νορβηγία αρνήθηκε δύο φορές να ακολουθήσει τις οδηγίες της νορβηγικής αστυνομίας που του είπαν να βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες στο φορτηγό του με αποτέλεσμα οι αρχές να τον απελάσουν.

Η νορβηγική αστυνομία συνέλαβε δύο φορές έναν οδηγό φορτηγού στο Τρόμσο της Νορβηγίας μέσα σε μια ώρα επειδή αρνήθηκε να βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες στο φορτηγό του. Στο πλαίσιο αυτό, όπως μετέδωσε το νορβηγικό κανάλι TV2, του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.070 ευρώ ενώ παράλληλα απελάθηκε από τη χώρα.

«Η αστυνομία συνέλαβε δύο φορές σε μία ώρα έναν ξένο οδηγό που οδηγούσε φορτηγό χωρίς αλυσίδες χιονιού και αρνήθηκε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αστυνομίας» ανέφεραν οι αρχές.

Στην Τρόμσο, που βρίσκεται στη βόρεια Νορβηγία, η χρήση αλυσίδων χιονιού για βαρέα φορτηγά οχήματα είναι υποχρεωτική και η απουσία τους αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την οδική κυκλοφορία.

Κρίνοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν επικίνδυνη για άλλους οδηγούς, η αστυνομία ξεκίνησε τη διαδικασία απέλασης. Το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας δέχτηκε το αίτημα απαγόρευσης εισόδου στον οδηγό για δύο χρόνια.

Το ΤV2 ανέφερε ότι η αστυνομία συνόδευσε τον απελαθέντα ξένο οδηγό μέχρι τα σύνορα της χώρας. Σημειώνεται ότι η εθνικότητά του δεν προσδιορίστηκε.

Tags:
ΚΟΚ, οδηγός, απέλαση, Νορβηγία, νταλίκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK