08:34 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η influencer, Έλενα Ιβανίκαγια, δεν δίστασε να κάνει στην άτριχη γάτα της, Γιάσα, ένα τατουάζ με την εικόνα του αιγυπτιακού θεού Άνουβις το 2017.

Οι άνθρωποι αγαπούν να αντιμετωπίζουν τα κατοικίδια ζώα σαν ανθρώπους. Άλλοι αγοράζουν στα ζωάκια όλων των ειδών τα παιχνίδια, άλλοι τα ντύνουν και άλλοι τα παίρνουν μαζί τους σε εστιατόρια για να φάνε ένα ειδικό μενού για κατοικίδια.

Ωστόσο, σε γενικές γραμμές υπάρχουν κάποια όρια στη συμπεριφορά απέναντι σε ένα κατοικίδιο. Και αυτά τα όρια, όπως φαίνεται, τα ξεπερνάς όταν επιλέγεις να τους κάνεις τατουάζ!

Το 2017, η influencer, Έλενα Ιβανίκαγια, δεν δίστασε να κάνει στην άτριχη γάτα της, Γιάσα, ένα τατουάζ με την εικόνα του αιγυπτιακού θεού Άνουβις.

Σύμφωνα με το Daily Dot, το περιστατικό προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με πολλούς να την κατηγορούν για κακοποίηση ζώου. Μάλιστα έγιναν καταγγελίες και στον διεθνή οργανισμό για τα δικαιώματα των ζώων PETA.

Σύμφωνα με την Ιβανίκαγια, το ζώο βρισκόταν υπό αναισθησία όλη την ώρα και υπήρχε κτηνίατρος παρών για να επιβλέπει την όλη διαδικασία.

«Η ζωή αυτής της γάτας είναι καλύτερη από την δική σου. Ίσως είναι κόλαση για σένα, αλλά εκείνο αισθάνεται καλά» απάντησε η Influencer στους επικριτές της.

Το συμβάν ξεχάστηκε σχετικά γρήγορα, αλλά μετά την πρόσφατη δημοσίευση φωτογραφίας της γάτας της με το τατού, υπήρξαν νέες αντιδράσεις.

«Γιατί τατουάζ σε ένα ζώο;» ρώτησε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σχολιάζει πως αυτό που έκανε πρόκειται για «ακραία κακοποίηση ζώων».

Tags:
φωτογραφία, influencer, τατουάζ, γάτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK