19:54 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας 12χρονος με αυτισμό και ΔΕΠΥ κατάπιε 54 μαγνητάκια για να δει τι θα συμβεί.

Ένα 12χρονο αγόρι στην Αγγλία έκανε ένα επικίνδυνο «πείραμα» και παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Ο Ρίλεϊ Μόρισον κατάπιε σκόπιμα 54 μαγνητάκια γιατί ήθελε να δει εάν ο ίδιος θα «μετατρεπόταν» σε μαγνήτη και ένας μεταλλικός σωλήνας θα «κολλούσε» πάνω του!

Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι μετά από τέσσερις μέρες που πήγαινε στην τουαλέτα ο οργανισμός του δεν είχε αποβάλει διά της φυσικής οδού τα μαγνητάκια, μίλησε στη μητέρα του Πέιτζ Γουάρντ και της είπε ότι τα κατάπιε «κατά λάθος».

Το παιδί οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί, έπειτα από ακτινογραφία, ανακάλυψαν ότι είχαν κολλήσει στο στομάχι και το έντερό του και ότι υπήρχε κίνδυνος να διαπεράσουν ζωτικά όργανα.

Ο Ρίλεϊ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μετά από έξι ώρες αφαιρέθηκαν όλα τα μαγνητάκια.

Ο 12χρονος με αυτισμό και Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής/Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) είχε αγοράσει τα μαγνητάκια από ένα γωνιακό μαγαζί με χρήματα που είχε εξοικονομήσει.

Λόγω επιπλοκών που σχετίζονται με την κατάποση των μαγνητών, ο Ρίλεϊ πέρασε 10 μέρες μην μπορώντας να κουνηθεί και κάνοντας εμετό πράσινο υγρό εξαιτίας της κατάστασης στο έντερό του.

Δεν ήταν επίσης σε θέση να φάει ή να πάει στην τουαλέτα και έπρεπε να τρέφεται με σωλήνα και να του τοποθετηθεί καθετήρας.

«Ήταν θλιβερό να τον βλέπω να τα περνάει όλα αυτά, ήταν απλά φρικτό» δήλωσε η μητέρα του.

Tags:
Αγγλία, θαύμα, νοσοκομείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK