16:21 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Έχετε ποτέ σκεφτεί ποτέ να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι σε μια μεγάλη κινηματογραφική οθόνη; Φαίνεται ο κορονοϊός θα κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα

Η εταιρεία CGV σκέφτηκε να νοικιάζει τις κινηματογραφικές αίθουσές της σε gamer για να παίζουν τα παιχνίδια τους στη μεγάλη οθόνη.

Πριν τις 18:00 κάθε μέρα μέχρι τέσσερις άνθρωποι μπορούν να νοικιάσουν την αίθουσα έναντι 90 δολαρίων(περίπου 74 ευρώ) για 2 ώρες.

Στη συνέχεια της βραδιάς, το ενοίκιο της μεγάλης οθόνης ανεβαίνει στα (111 ευρώ) και οι gamer πρέπει να φέρνουν τις δικές τους κονσόλες και τα παιχνίδια τους.

Κι ενώ η εταιρεία δεν βγάζει τα χρήματα που θα εξοικονομούσε κανονικά, τουλάχιστον η ιδέα φέρνει ένα κάποιο εισόδημα, σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές του κορονοϊού.

Την ιδέα είχε ένα υπάλληλος της εταιρείας, όταν σκέφτηκε ότι ταινίες και video games έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

«Όταν σκεφτόμουν πώς να χρησιμοποιήσουμε τις άδειες αίθουσες, πρόσεξα ότι τα παιχνίδια σήμερα έχουν τέλεια γραφικά και καλοστημένες ιστορίες όπως οι ταινίες» λέει ο Σέουνγκ Γου Χαν.

«Οπότε εάν κάποιος απολαμβάνει να βλέπει μια ταινία στον κινηματογράφο, σκέφτηκα ότι θα του άρεσε επίσης να παίζει και παιχνίδια σε μια αίθουσα» λέει ο Χαν, μιλώντας στο BBC.

Από τότε που η εταιρεία έβαλε σε εφαρμογή την ιδέα στην αρχή της χρονιάς, οι αίθουσες έχουν νοικιαστεί περισσότερες από 130 φορές.

Η πλειοψηφία των gamer είναι άντρες στα 30 ή τα 40 χρόνια, ενώ έχουν συμμετάσχει και ζευγάρια και οικογένειες.

Tags:
video games, κινηματογράφος, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK