23:50 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ένα ερωτευμένο αντρόγυνο στο Σικάγο πρόσφατα άφησε ένα τεράστιο φιλοδώρημα σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται βαθιά μέσα στην καρδιά του.

Το εστιατόριο έλαβε ένα πουρμπουάρ 2 χιλ. δολαρίων την Παρασκευή και έκανε μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του μαγαζιού στο Facebook.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανάρτηση, το ζευγάρι είχε πάει το πρώτο του ραντεβού στο εστιατόριο Club Lucky, περίπου 20 χρόνια πριν.

Έκτοτε επισκέπτονται κάθε χρόνια την ίδια μέρα το εστιατόριο και πάντα κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

«Αυτός ο άντρας είχε το πρώτο του ραντεβού με την εδώ και 20 χρόνια σύζυγό του στο Club Lucky στις 12 Φλεβάρη. Έκτοτε επιστρέφει κάθε χρόνο την ίδια ώρα, 7:30, στο ίδιο τραπέζι νούμερο 46! Και του έχουμε δώσει μια διαρκή κράτηση γι’ αυτήν την ώρα, κάθε χρονιά!» γράφει το ποστ του εστιατορίου.

«Είναι τιμή μας να αποτελούμε ένα σπέσιαλ μέρος της ζωής αυτού του ζευγαριού και πολύ ευγνώμονες για τη γενναιοδωρία του!» σημείωσε το εστιατόριο.

Το αντρόγυνο -που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του- έγραψε για την ετήσια παράδοσή του επάνω στην απόδειξη: «Σας ευχαριστούμε για τα 20 χρόνια καλών αναμνήσεων, εξαιρετικού φαγητού και ξεχωριστού σέρβις» έγραψε το αντρόγυνο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τιπ των 2 χιλ. δολαρίων(1.660 ευρώ περίπου) ήταν για ένα γεύμα αξίας 137,73 δολαρίων (περίπου 111 ευρώ).

Δείτε την ανάρτηση:

Tags:
ζευγάρι, φιλοδώρημα, εστιατόριο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK