13:42 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ένας σέρφερ τραυματίστηκε βαριά κάνοντας μόνος του σερφ σε μια απομακρυσμένη ακτή στη Νέα Ζηλανδία. Για να σωθεί έγραψε στην άμμο ένα τεράστιο «Βοήθεια».

Ευτυχώς, κάποιοι πεζοπόροι είδαν το μήνυμα στην άμμο και ο πληγωμένος άντρας διασώθηκε.

Ο άντρας έκανε μόνος του σερφ σε μια απομονωμένη ακτή στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Ένα τεράστιο κύμα τον έριξε στα βράχια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ανήμπορος να φύγει από την παραλία -η σανίδα του είχε παρασυρθεί στη θάλασσα- ο τραυματισμένος άντρας έγραψε «βοήθεια» στην άμμο προτού καταρρεύσει.

Ευτυχώς, την απεγνωσμένη του ενέργεια είδαν κάποιοι πεζοπόροι, που ειδοποίησαν τα σωστικά συνεργεία και τράβηξαν μια φωτογραφία του άντρα να κείτεται ακούνητος δίπλα στο τεράστιο «Βοήθεια» που είχε γράψει στην άμμο.

Ο άντρας στάθηκε πολύ τυχερός, δεδομένης της πολύ απομακρυσμένης τοποθεσίας που συνέβη το ατύχημα, ανέφεραν οι αρχές στα τοπικά ΜΜΕ.

«Το μήνυμα στην άμμο δεν ήταν ορατό στα μονοπάτια στη βόρεια άκρη της ακτής Μερσέρ, οπότε ο σέρφερ ήταν πολύ τυχερός που οι διαβάτες βρέθηκαν στην νότια άκρη της παραλίας και μπόρεσαν να το δουν» σχολίασε ο επικεφαλής της σωστικής υπηρεσίας.

Ο άντρας είχε σοβαρά τραύματα, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην ακτή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ιστότοπο Newstalk ZB.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Tags:
άμμος, παραλία, Νέα Ζηλανδία, σέρφερ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK