02:42 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ένας κροκόδειλος από ζωολογικό κήπο στη Φλόριντα χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση για να του αφαιρέσουν ένα παπούτσι από το στομάχι.

Όπως ανέφερε η σχολή κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, ο 3,5 μέτρων κροκόδειλος μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής στις 5 Φλεβάρη, αφού κατάπιε ένα παπούτσι.

Όπως ανέφεραν οι κτηνίατροι, στην αρχή ο κροκόδειλος έβγαλε το παπούτσι, αλλά στη συνέχεια το ξανάφαγε.

Οι κτηνίατροι προσπάθησαν να κάνουν το τεράστιο αμφίβιο ερπετό να ξανακάνει εμετό το παπούτσι, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στη συνέχεια, ένας κτηνίατρος χρειάστηκε να χώσει το χέρι του μέσα στο στόμα του 170 κιλών κροκόδειλου και μέχρι το στομάχι του, προκειμένου να καταφέρει βγάλει το παπούτσι.

Δυστυχώς, ούτε κι αυτή η απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία κι έτσι οι γιατροί χρειάστηκε να κάνουν μια τομή στο στομάχι του ερπετού για να διευκολυνθεί η πρόσβαση.

Ο λαίμαργος θηλυκός κροκόδειλος που ακούει στο όνομα Ανούκετ διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο και πλέον αναρρώνει από την εγχείρηση στον ζωολογικό κήπο St. Augustine Alligator Farm Zoological Park.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παπούτσι -ευτυχώς χωρίς πόδι- κατέληξε στο στόμα του κροκόδειλου όταν πιθανότατα έπεσε από επισκέπτη που έκανε εναέρια βόλτα γλιστρώντας σε συρματόσχοινο πάνω από το ζωολογικό πάρκο τον περασμένο Δεκέμβρη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Tags:
κροκόδειλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK