11:45 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Σάνον Στίβενς έτρεξε στην εξωτερική τουαλέτα κοντά στην καλύβα της δίπλα στην παγωμένη λίμνη Τσιλκάτ, στην Αλάσκα. Μόλις κάθισε στη λεκάνη, κάτι τη δάγκωσε στον πισινό. Ήταν μια αρκούδα.

Η Σάνον από το Χέινς της Αλάσκας αποφάσισε να περάσει το Σαββατοκύριακο παρέα με τον αδερφό της και τη φίλη του σε μια εξόρμηση στη χιονισμένη ύπαιθρο. Όλα ήταν τέλεια, εκτός από την αρκούδα.

Η παρέα πέρασε τη μέρα κάνοντας βόλτες στην παγωμένη λίμνη και το βράδυ έψησαν λουκάνικα σε μια φωτιά έξω από την καλύβα που έμεναν.

Κάποτε η Σάνον χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει την εξωτερική τουαλέτα.

«Συνήθως το καλοκαίρι όταν βγαίνουμε έξω πάντα φωνάζω “Εεε, αρκούδα”, έτσι για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχω καμιά απροσδόκητη συνάντηση. Αλλά μέσα στο καταχείμωνο δεν σκέφτηκα να κάνω το ίδιο» είπε η Σάνον.

«Μπήκα στην τουαλέτα και κάθισα στη λεκάνη, όταν κάτι αμέσως με δάγκωσε στον πισινό. Πήδηξα πάνω κι άρχισα να φωνάζω» λέει η κοπέλα.

Βγήκε έξω και φώναξε τον αδερφό της. Ο άντρας πήρε τον φακό κι άνοιξε το καπάκι της λεκάνης και ακριβώς εκεί είδε να κρύβεται μια αρκούδα.

«Το τεράστιο πρόσωπο μιας αρκούδας με κοίταζε» λέει ο αδερφός της Σάνον, Έρικ Στίβενς.

Έκλεισε το καπάκι και τα δύο αδέρφια έτρεξαν πίσω στην καλύβα όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.

Εκεί πρόσεξαν ότι η Σάνον αιμορραγούσε. Καθάρισαν το τραύμα και το έδεσαν.

Η νεαρή κοπέλα ήταν τραυματισμένη, αλλά όχι σοβαρά πληγωμένη.

«Ένιωσα σαν να είχα ένα και μόνο τρύπημα. Ίσως να μην ήταν καν δάγκωμα. Ίσως να ήταν μια γρατσουνιά από τα νύχια της. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα μάθουμε» είπε η Στίβενς, σύμφωνα με τον ιστότοπο Ktoo.

Κλείστηκαν στην καλύβα και δεν ξαναβγήκαν ολόκληρο το βράδυ. Την επόμενη έριξαν και πάλι μια ματιά τριγύρω. Η αρκούδα είχε φύγει και η φωτιά είχε σκορπιστεί, με τα ίχνη να κατευθύνονται στο αποχωρητήριο.

«Υπάρχει ένας πέτρινος τοίχος στο αποχωρητήριο και ένα τέτοιο θηρίο μπορεί να περάσει τον πέτρινο τοίχο. Απλά έσπρωξε τα βράχια και μπήκε στην τρύπα» ανέφερε ο Έρικ, που πιστεύει πως ήταν η μυρωδιά από τα ψητά λουκάνικα που τράβηξαν την αρκούδα.

Σύμφωνα με την υπηρεσία αλιείας και κυνηγιού της Αλάσκας που πραγματοποίησε επιτόπια έρευνα μετά την καταγγελία, πρέπει να ήταν μια μαύρη αρκούδα, βάσει των χναριών στο χιόνι.

«Κάποιες αρκούδες μένουν για αρκετό καιρό έξω, εάν υπάρχει φαγητό, ίσως δεν πέσουν σχεδόν ποτέ σε χειμερία νάρκη» σχολίασε το στέλεχος της υπηρεσίας αλιείας και κυνηγιού Καρλ Κοχ, για το περιστατικό.

«Την επόμενη φορά στα σίγουρα θα κοιτάξω μέσα στην τρύπα» είπε με χιούμορ η Σάνον Στίβενς για το πάθημά της.

Tags:
Αλάσκα, τουαλέτα, Αρκούδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK