20:59 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μια πολύ παρατηρητική γυναίκα έκανε τον άντρα της τσακωτό να την απατά από μια λεπτομέρεια στις σέλφι που της έστειλε.

Ο πονηρούλης, όχι μόνο έκανε τη ζαβολιά του, αλλά ήθελε να το παίξει και άνετος και να το παίζει γόης σε φωτογραφίες. Η γυναίκα του όμως αποδείχτηκε γάτα και τον τσάκωσε!

Η νεαρή γυναίκα είδε τις φωτογραφίες του ατακτούλη αντρούλη της από το επαγγελματικό ταξίδι, έγινε έξω φρενών με όσα είδε και αποφάσισε να τον στείλει στη μανούλα του στη στιγμή.

«Ο σύζυγός μου έστειλε φωτογραφίες προσπαθώντας να δείχνει γλυκούλης στη σουίτα του στο ξενοδοχείο, αλλά πρόσεξα μερικά παράξενα πράγματα και τώρα είναι εργένης. Μπορείτε να μαντέψετε τι ήταν;» ρωτάει η απατημένη σύζυγος, στο βίντεο με τα πειστήρια του εγκλήματος που ανέβασε στον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, TikTok.

 

Κάποιοι χρήστες πρόσεξαν ότι ο σύζυγός της δεν φορούσε τη βέρα του. Πράγμα που από μόνο του είναι εξαιρετικά ύποπτο, αλλά δεν ήταν αυτό. Αρκετοί ήταν εκείνοι που είδαν το σίδερο για τα μαλλιά ακουμπισμένο στο έπιπλο του μπάνιου.

Αλλά δεν ήταν μόνον αυτό! Όπως εξήγησε η ίδια η κερατωμένη, το σίδερο για τα μαλλιά ήταν αρκετό για να τον ξαποστείλει, αλλά αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η γυναικεία τσάντα που φαίνεται ακουμπισμένη στο πάτωμα.

Βέβαια, ο πονηρούλης σύζυγος προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Είπε ότι δεν ήταν στο δικό του δωμάτιο που έβγαλε τη σέλφι, αλλά στη σουίτα φίλου του που έμενε εκεί με μια κοπέλα.

Και μάλλον η φτηνή δικαιολογία που τόλμησε να ξεστομίσει έπιασε τόπο, αφού η γυναίκα του τώρα ζητά μέσω TikTok για τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να της πουν εάν όντως τον είδαν στο ξενοδοχείο με άλλη γυναίκα!

Δείτε τα βίντεο:

 
@shesough

I think he’s lying he goes by the name pryze he will most likely be at the craps table somewhere in Biloxi at casino ##update ##pt2 ##catchacheater

♬ It Wasn't Me - Shaggy
Tags:
γυναίκα, απιστία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK