23:00 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας νεαρός άνδρας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι έχει ζήσει για πάνω από έξι χρόνια με τη σφαίρα σφηνωμένη ανάμεσα στο στόμα και τη μύτη του!

Η ιστορία μας ξεκινά τον Οκτώβριο του 2014 όταν ένας νεαρός κάτοικος του Μονπελιέ στη Γαλλία έφυγε από το σπίτι του. Στον δρόμο συνάντησε δύο γνωστούς του οι οποίοι πυροβολούσαν μπουκάλια εξασκούμενοι με παράνομο τρόπο στην σκοποβολή.

Μία βολή φαίνεται πως πιθανώς εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να βρει τον νεαρό στο κεφάλι, όπως μετέδωσε η «Μidi Libre».

«Ζω με μια σφαίρα στο κεφάλι, ανάμεσα στο στόμα και τη μύτη» εξηγεί.

Όπως αναφέρει δεν έχασε τις αισθήσεις του και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για μερικές μέρες. Ωστόσο, στο διάστημα αυτό, δεν χειρουργήθηκε «επειδή ήταν πολύ επικίνδυνο» σύμφωνα με τους γιατρούς.

Βέβαια ο νεαρός ακόμα βιώνει τις συνέπειες του να έχει μια σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι του: Πόνοι στο λαιμό, πονοκέφαλοι, ενώ παίρνει και φαρμακευτική αγωγή, όπως αναφέρει.

Πάνω απ' όλα όμως το θύμα δεν καταλαβαίνει γιατί δεν επιβλήθηκαν βαρύτερες κυρώσεις εναντίον των δύο νεαρών που οπλοφορούσαν και ήταν ήδη γνωστοί στην αστυνομία.

Ο φερόμενος δράστης αποφυλακίστηκε μάλιστα στις 5 Φεβρουαρίου. Η μικρή ποινή του οφείλεται στο ότι το όπλο δεν βρέθηκε και η εισαγγελία σημείωσε την έλλειψη υλικού.

Tags:
πυροβολισμός, Γαλλία, σφαίρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK