04:59 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Καθώς οι αρχές περιέθαλπαν δύο τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα στη Γαλλία, ένα από τα θύματα για άγνωστο λόγο δάγκωσε έναν πυροσβέστη στέλνοντάς τον μάλιστα στο νοσοκομείο.

Ένα τροχαίο ατύχημα με τετράτροχο ποδήλατο δύο θέσεων σημειώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στο Ερώ της Γαλλίας όπως αναφέρει το actu.fr. Εκτός από τους δύο τραυματίες, περίθαλψη χρειάστηκε και ένας από τους πυροσβέστες, ο οποίος δέχτηκε τη δαγκωματιά... ενός εκ των θυμάτων!

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο άτομα, 40 και 50 ετών, τα οποία και οδηγούσαν από κοινού ένα τετράτροχο ποδήλατο. Ο ένας είχε τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Μπεζιέ.

Ο δεύτερος ποδηλάτης, είχε ελαφρύτερα τραύματα, όμως συμπεριφερόταν ιδιαίτερα αγενώς και άγρια φτάνοντας μάλιστα να δαγκώσει ένας από τους πυροσβέστες που έσπευσαν να τον βοηθήσουν με αποτέλεσμα να πρέπει να μεταφερθεί κι αυτός στο νοσοκομείο του Μπεζιέ.

Στη σκηνή του ατυχήματος, ένας σκύλος βρέθηκε επίσης τραυματισμένος, με το ζώο να είναι πιθανότατα και ο υπαίτιος του ατυχήματος καθώς οι ποδηλάτες μάλλον προσπάθησαν να μην το χτυπήσουν.

Tags:
Γαλλία, τροχαίο ατύχημα, τροχαίο, δάγκωμα, πυροσβέστης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK